DrawPath

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
759 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

DrawPath ile Android cihazlarınızda renkli kutucukları birbiriyle birleştirerek online rakiplerinize karşı puan kazanabiliyorsunuz.

DrawPath oyunu, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlar arasında yer alıyor ve sosyal bir puzzle oyunu olarak adlandırmamızın yanlış olmayacağını düşünüyorum. Performanslı, sorunsuz ve akıcı bir şekilde oynanabilen oyunun temel yapısı ilk bakışta biraz zorlayıcı gibi görünse de bir kaç denemenin ardından rakiplerinize karşı oldukça güçlü bir hale gelebiliyorsunuz.

Oyun ücretsiz olarak sunuluyor ve temel amacımız birbiri ile aynı renge sahip olan kutucukları birleştirmek. Bu kutucukları birleştirirken hepsinin birbirinin yanında yahut çaprazında olması gerekiyor. Oyunu anlık olarak gerçek kişilere karşı oynuyorsunuz ve her oynayışınızda 10 hamlelik bir hakkınız var. 10 hamlenin ardından ortaya çıkan sonuç üzerinde rakibiniz 10 hamle yapıyor ve bu durum bir taraf 3 el sonunda üstünlüğü kazanana kadar devam ediyor.

Tabii ki bu kapışmalar ne işe yarayacak diye merak ediyor olabilirsiniz. Oyunda sahip olduğumuz markalar bulunuyor ve bu markaları kazandıkça arttırıyor, kaybettikçe azaltıyoruz. Her oyunun bir giriş bedeli olduğu için kazanan taraf ortada toplanan markaları alarak daha fazla markayla yoluna devam ediyor.

DrawPath’ta yer alan bu markaları dilerseniz gerçek parayla satın alabiliyor, dilerseniz de reklamları izleyerek ücretsiz bir şekilde elde edebiliyorsunuz. Oyunda yer alan diğer gerçek kişilerle oyun esnasında sohbet etme şansınız da mevcut ve böylece biraz daha sosyal yapı kazanan bir oyun haline geldiğini söyleyebilirim.

Renkli kutucukları ne kadar uzun bir şekilde birleştirirseniz o kadar çok puan kazandığınız oyun, internet bağlantısı gerektiriyor ve 3G yahut WiFi üzerinden oynanabiliyor. Yeni bir puzzle oyunu arıyorsanız göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

DrawPath

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME

DrawPath ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan rakiplerinizle kapışabilir, bulmacaları en hızlı şekilde çözerek markaları toplayabilirsiniz.

DrawPath, yerli bir geliştirici olan Masomo tarafından hazırlanmış olan ücretsiz çok oyunculu ve sosyal puzzle oyunları arasında yer alıyor. iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyun, bir yandan renkli kutucuklar arasında bir patika çizmenizi beklerken, bir yandan da gerçek insanlara karşı bu heyecanı yaşamanızı sağlıyor. Oldukça temiz bir arayüz ve sade yapısıyla dikkat çeken oyun, yer yer zorlayıcı olabiliyor ve bu nedenle kullanıcılar arasındaki rekabetin de üst düzeyde olduğunu eklemek gerekiyor.

Oyunda hem gerçek paralarla satın alabildiğimiz, hem de Facebook ile giriş yaparak yahut reklamlar izleyerek elde edebildiğimiz markalar mevcut. Bu markaların her oyuna girdiğimizde belli bir miktarını masaya koyuyoruz ve daha sonra kazanan taraf masadakilerin hepsini alıyor. Dolayısıyla esas amacımız markalarımız arttırarak en yüksek marka adedine ulaşmak.

DrawPath’ta bir rakiple karşı karşıya geldiğinizde, tam 10 hamle hakkınız var ve hamlelerinizi yaparak puanlarınızı aldıktan sonra sıra rakibinize geçiyor ve o da 10 hamle yapıyor. Her iki tarafın da 3 tur hakkı mevcut ve taraflardan birisi artık rakibinin kazanma adedinin üzerinde tur kazandığında ve karşı tarafın kazanma umudu kalmadığında masada kalan markaları alarak yoluna devam ediyor.

Oyunda yer alan sohbet sistemi sayesinde bir yandan oyun oynamak, bir yandan da karşıdaki rakibinizle sohbet etmek mümkün. Böylelikle hem rekabeti arttırmak hem de yeni insanlarla tanışmak mümkün oluyor. Oyun esnasında iletişimin kurulabilmesi için 3G veya WiFi üzerinden internet bağlantınız olması gerektiğini de unutmayın.

Yeni bir sosyal puzzle oyunu arayışında olanların kesinlikle denemeden geçmemeleri gerekenler arasında olduğunu düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu