Dream On A Journey

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Engellerle dolu parkurlarda yarışarak maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan Dream On A Journey, engellerle dolu parkurlarda ilerleyerek puanlar toplayabileceğiniz sürükleyici bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Siyah ve beyaz renklerin hakim olduğu temalar ile donatılmış bu oyunda amaç, elinde bıçak olan bir karakter ile parkurlardaki engelleri aşmak ve farklı yerlerde bulunan anahtarları toplamaktır. Oyun, rüya ve kabuslardan ilham alınarak tasarlanmıştır. Karakterin ve parkurdaki araçların hareketleri, tıpkı rüyalardaki gibi normalden daha yavaştır.

Oyunda iki farklı mod ve birbirinden zorlu onlarca yarış parkuru yer almaktadır. Parkurlarda demir dikenler, hareket eden kapanlar, sürekli dönen dikenli çarklar ve daha birçok farklı tuzak bulunmaktadır.  Karakterinizi engellerin üzerinden zıplatarak, olabildiğince fazla anahtar toplamalı ve sonraki bölümlerin kilidini açmalısınız. Ayrıca zorlu engelleri aşmak için hareket eden blokların üstüne zıplayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Dream On A Journey, 500 binden fazla oyuncu kitlesine sahip kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Dream On A Journey

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
19.7 MB DOSYA BOYUTU

Engellerle dolu parkurlarda yarışarak maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Zorlu parkurlarda çeşitli engelleri aşarak puanlar toplayabileceğiniz Dream On A Journey, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformdan da sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektlerinin yanı sıra, gece temalı arka fonlarla donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, bir bıçak yardımı ile engellerle ve tuzaklarla dolu parkurlarda ilerlemek ve sonraki bölümlerin kilidini açabilmek için puan toplamaktır. Oyunu farklı modlarda oynayabilir ve parkurları tamamlayarak yeterli miktarda anahtar toplayabilirsiniz.

Oyun, rüyalardan ve kabuslardan yola çıkılarak hazırlanmıştır. Oyundaki tüm objeler ve başrol kahramanı, tıpkı rüyalardaki gibi olması gerekenden daha yavaş hareket etmektedir. Yarış parkurlarında dikenli çarklar, hareket eden kapanlar, demir dikenler ve benzeri birçok tuzak yer almaktadır. Engelleri daha kolay aşmak için kullanabileceğiniz hareketli bloklar ve çeşitli düzenekler bulunmaktadır. Zıplayarak ve çeşitli yön hareketleri yaparak parkurlarda ilerlemeli ve seviye atlamak için puanlar toplamalısınız.

Macera oyunları kategorisinde bulunan ve ücretsiz olarak sunulan Dream On A Journey, sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • June’s Journey

    Bulmacaları çözeceğiz.
  • Frost Journey

    Zorlu eşleştirmeler yaparak macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Snail Bobbery: Fantasy Journey

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Maze Subject 360 - A Scary Hidden Object Game

    Gizemli mekanlarda dolaşarak kayıp objelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Law of Creation: A Playable Manga

    Farklı özelliklere sahip onlarca karakter ile macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Reaper High: A Reaper's Tale

    Kalemizi canavarlara karşı koruyacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG