Dream Warrior

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Dream Warrior mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur

Dream Warrior mobil cihazlarda başarılı sonuçlar veren aksiyon RPG türünde bir rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dream Warrior'da bizi Asya mitolojisini temel alan bir hikaye bekliyor. Biz bu hikayeye farklı yeteneklere ve savaş stillerine sahip kahramanlardan birini seçerek başlıyoruz ve oyunun fantastik dünyasına adım atıyoruz. Oyun boyunca bize verilen görevleri tamamlamaya, zindanları temizlemeye ve kahramanımızı geliştirmeye çalışıyoruz.

Dream Warrior'u online olarak oynayabiliyor ve diğer oyuncularla lonca savaşları yapabiliyorsunuz. Bunun yanında kahramanınızı geliştirmek ve daha güçlü silahlar ve zırhlar toplamak için tek başınıza görevleri yapmayı da tercih edebilirsiniz.

Dream Warrior gerçek zamanlı savaş sistemine yer veriyor. Oyun boyunca farklı binekler ve savaşta kullanabileceğiniz çeşitli evcil hayvanları toplayabilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

Dream Warrior

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Dream Warrior mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur

Dream Warrior eğer Uzak Doğu mitolojisini ve aksiyon RPG türünü seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dream Warrior'da ejderhaların ve büyülü güçlerin hüküm sürdüğü fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz. Kaosa sürüklenmenin eşiğinde olan bu dünyayı kurtarmak için oyuna farklı yeteneklere ve savaş stillerine sahip kahramanlardan birini seçerek başlıyoruz. Oyun boyunca düşmanlarımızla çarpışıyor ve bölüm sonu canavarlarını yok ederek ilerlemeye çalışıyoruz.

Dream Warrior'da düşmanlarımızı yenip görevleri tamamladıkça kahramanımızı geliştirebilmekteyiz. Kahramanımız seviye atladıkça yeni yeteneklerin kilidi açılıyor ve daha güçlü silah ve zırhları kullanabiliyoruz. Böüm sonu canavarlarını yok ettiğimizde de büyülü silahlar ve zırhlar düşebiliyor. Oyunda bineklere binebiliyor, evcil hayvanlarınızı yetiştirerek savaşta kullanabiliyorsunuz.

Dream Warrior'un animasyonlarının biraz basit olduğunu söylemekte fayda var. Oyun genel olarak ortalama kalitede.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Glory Warrior: Lord of Darkness

    Glory Warrior: Lord of Darkness bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunudur
  • Titan Warrior

    Titan Warrior internet üzerinden oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunudur
  • Britney Spears: American Dream

    Britney Spears: American Dream, Britney Spears'ın Android platformuna çıkan resmi oyunu.
  • Sudden Warrior (Tap RPG)

    İlginç yaratıklarla savaşlar yapabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Dream On A Journey

    Engellerle dolu parkurlarda yarışarak maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Evostar: Legendary Warrior RPG

    Evostar: Legendary Warrior RPG mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.