Dreamdays

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
8.3 MB DOSYA BOYUTU

Dreamdays uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kolayca özel gün ve etkinlikleri takip edebilirsiniz.

Dreamdays uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahiplerinin mobil cihazlarında ücretsiz olarak kullanabilecekleri bir etkinlik ve özel günler hatırlatma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Hem kolay kullanımlı olması hem de oldukça verimli bir şekilde tüm ihtiyaçlara cevap verebilmesi nedeniyle kesinlikle denemeniz gerekenlerden birisi olduğuna inanıyorum.

Doğum günleri, toplantılar, buluşmalar ve diğer tüm etkinlikleri uygulama içerisine çeşitli kategoriler ve renklendirmeler yardımıyla girebiliyor, böylece organize bir şekilde gelecekte göz atabiliyorsunuz. Tarih ve konum bilgilerini de girdiğiniz bu özel günler, daha sonra vakti geldiğinde size bildirim çubuğundan aktarılıyor ve unutmanız engelleniyor. Ayrıca her etkinliğe kaç gün kaldığını da uygulama içerisinden kolayca görebiliyorsunuz.

Kişisel gizliliğine önem veren kullanıcılar, şifreleme özelliğinden faydalanarak etkinliklerin listesinin sadece bir şifre ile açılmasını da sağlayabiliyorlar. Ayrıca ana ekranınıza koyabileceğiniz widgetlar sayesinde uygulamayı açmaya ihtiyaç bile duymayacağınızı söyleyebilirim.

Uygulamanın etkinlik ve özel günleri oldukça verimli bir şekilde barındırması ve hatırlatmaların dikkat çekici olması nedeniyle bu alandaki en iyi uygulamalardan birisi olduğunu söyleyebilirim. Çeşitli satın alma seçeneklerini kullanarak etkinliklerin arkaplanlarına duvar kağıtları da yerleştirebilir ve böylece daha güzel görünmelerini sağlayabilirsiniz.

Eğer etkinlik ve özel günleri sürekli olarak kaçırıyor ve unutuyorsanız Dreamdays uygulamasına göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Dreamdays

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Dreamdays uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak kolayca ve ücretsiz olarak tüm etkinliklere dair bildirimler alabilirsiniz.

iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Dreamdays uygulaması, ücretsiz olarak unutmamanız gereken özel günleri hatırlamanız için size yardımcı oluyor ve hem kolay kullanımı hem de güzel tasarlanmış arayüzüyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Uygulamanın sahip olduğu yetenekler oldukça çeşitlilik yaratacak şekilde hazırlanmış ve bu sayede tüm doğum günleri, özel etkinlikler ve buluşmaları hatırlamak oldukça basit hale geliyor. Uygulamaya eklediğiniz özel günler bir sayaç vasıtasıyla görüntüleniyorlar ve dilediğiniz gibi kategorizasyon gerçekleştirmeniz mümkün.

Zamanı gelen etkinlik bildirimlerden size aktarıldığı için her defasında uygulamayı açarak kontrol etmenize de gerek kalmıyor. Eğer belirlediğiniz etkinlik yıllık olarak gerçekleşiyorsa bunu işaretleyerek her sene size tekrardan hatırlatılmasını da sağlayabiliyorsunuz.

Uygulama içerisinde bulunan renklendirme sisteminden faydalanarak hem farklı kategorilerdeki etkinlikleri birbirlerinden ayırt etmek mümkün oluyor hem de geçmiş etkinlikleri de gelecek etkinliklerden ayırmak oldukça kolay bir hale geliyor.

iCloud desteği sayesinde bir iOS cihazınızdan girdiğiniz etkinliğin diğerlerinde de belirmesini sağlayabiliyor ve bu sayede tüm cihazlardan etkinlik takibinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Şifre koruması ve sesli hatırlatmalara imkan tanıması ise uygulamanın diğer işe yarar özellikleri arasında.

Eğer dostlarınız veya ailenizle ilgili özel günleri unutmaktan sıkıldıysanız kesinlikle göz atmanız gereken ücretsizler arasında yer aldığını söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Notch Battery Bar

    Çentikli Android telefonlarda çentiğin çevresinde pil seviyesini gösteriyor.
  • Samsung QuickStar APK

    Samsung Good Lock QuickStar APK: Hızlı ayarlar menüsünü renklendirin, ekran simgelerini kaldırın, saat yerini değiştirin.
  • Flick Launcher

    Flick Launcher uygulaması akıllı telefonlarınıza yeni özellikler katan başarılı bir launcher uygulaması.
  • Samsung NavStar APK

    Samsung Good Lock NavStar APK: Android telefonunuzun navigasyon çubuğunu özelleştirin.
  • Navbar Apps

    Navbar Apps uygulamasıyla akıllı telefonlarınızın görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.
  • Power Shade

    Power Shade uygulaması ile bildirim panelini kendi zevkinize göre özelleştirebilirsiniz.
  • Sesame

    Sesame uygulamasıyla akıllı telefonlarınızda gelişmiş ve derinlemesine arama yapabilirsiniz.
  • Darkmatte

    Darkmatte uygulamasında koyu tonların hakim olduğu ikon paketlerini bulabilirsiniz.