Drift Allstar

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Telefonumuzda drift yapacağız.

Mobil cihazınızda drift yapmaya hazır olun!

Android ve İOS kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan Drift Allstar oyunculara mobil platformda drfit yapabilme ve eğlenceli zaman geçirebilme fırsatı yaratıyor.

Gerçekçi yapısı ile dikkatleri üzerine çeken yapım mobil yarış oyunları arasında ilk sıralara doğru hızla yükselmeye devam ediyor. Gerçeğe yönelik renkleri ve kontrolleri ile oyuncuların beklentisini karşılamayı başaran yapım gerçek fizik kurallarına hakimdir.

12 farklı otomobile ve 5 farklı araç parçasına sahip olan mobil oyunda çeşitli pistlerde farklı araçlar ile drift yapabilecek ve bu alandaki yeteneklerimizi keşfetmeye çalışacağız. 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Drift Allstar isteneni tam verebilmiş olmasa da geniş kitlelere ulaşmayı bvaşarmıştır. Tüm zamanların en iyi görünümlü drift oyunu olarak karşımıza çıkan mobil yapım ücretsiz olarak oynanıyor.

Çeşitli hava efektlerine sahip olan oyunda sürücüler araçları kişiselleştirebilecek ve dilediği değişiklikleri yapabilecekler. Oyuncular kazandıkları yarışlar sonrasında ödüller kazanabilecek ve bu ödüller ile yeni araç satın alarak daha hızlı yarışlara katılabilecekler. İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Drift Allstar

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
137.5 MB DOSYA BOYUTU

Mobil platformda drift yapacağız.

Mobil cihazınızda gerçekçi bir drift oyunu oynamak istiyorsanız aradığınız oyun Drift Allstar olacaktır.

Fast Free Games’in geliştirip mobil oyunculara sunduğu Drift Allstar ile benzersiz pist yollarında farklı drift yarışlarına katılabileceğiz. Gelmiş geçmiş en gerçekçi oyun görsellerine sahip olan mobil yarış oyununda sürükleyici bir yapı yer alacak.

Büyük görsellerin yer aldığı ve gerçekçi fizik kuralları ile oyunculara fantastik bir oynanış atmosferi sunan geliştirici ekip 12 farklı araç seçeneği ile yüzleri güldürüyor. Oynaması ücretsiz olan yapım da zengin içeriğin yanı sıra hava değişim döngüsü de yer almaktadır.

Oyunculara özelleştirme seçeneklerini de sunan yapımda aracımızı yükseltebilecek ve daha hızlı bir hale getirebileceğiz. 1 milyon oyuncu sayısını deviren başarılı yapım incelemelerde isteneni veremese de oyuncular tarafından hala oynanmaya devam ediyor.

İki farklı mobil platformda oynanabilen Drift Allstar tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Poly Drift

    Yarışlara katılacağız.
  • Smashy Drift

    Android cihazınızda keyif dolu yarışlara katılacaksınız.
  • Drift Ride APK

    Drift Ride APK, gerçek fiziklere ve grafiklere sahip bir mobil araba yarışı oyunudur.
  • Iran Drift 2

    Yarışlara katılacağız.
  • Rally Racer Unlocked

    Drift yapacağız.
  • Real Car Racing Drift 3D

    Farklı arazilerde yarışacağız.
  • Skid Rally: Drag, Drift Racing

    Keyif dolu yarışlar bizleri bekliyor.