Drop the Ball!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Renkli topların yukarı çıkmasına izin vermeyin.

Drop the Ball!, Voodoo’nun tuğla kırma oyunlarıyla top oyunlarına birleştiren yeni beceri oyunu. iOS’dan sonra Android platformuna çıkış yapan oyunda tek topla onlarca topu vurup oyun alanını temizlemeye çalışıyorsunuz. Hem dikkat hem de hız isteyen, sabır da gerektiren oyun, tam zaman geçirmelik!

Boş zamanlarınızda, mola alanında, toplu taşımada veya arkadaşınızı beklerken iPhone’unuzda açıp oynayabileceğiniz türde oyunlardan biri Drop the Ball!. Oyunda puan toplamak çok basit gibi gözüküyor. Tek yapmanız gereken; renkli toplara nişan almak. Direkt atış yapabildiğiniz gibi duvardan da sektirebiliyorsunuz. Toplarla aranızda fazla mesafe yok, engel de yok. Oyunun zor tarafı; renkli toplar tek vuruşta platformdan kaybolmuyor ve vurdukça yenileri ekleniyor. Oyunun bir sonu yok. Ekstra mod da yok. Tek başınıza stresten uzak oynuyorsunuz.

Erkan Calp

Drop the Ball!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
105 MB DOSYA BOYUTU

Topları platforma yayılmadan temizlemelisiniz.

Drop the Ball!, tuğla kırma oyunundan esinlenerek hazırlanmış top oyunu. Sadece iOS platformunda indirilebilir olan oyunda ufak bir alana sıkıştırılmış renkli topları elinizdeki tek topla vurmaya çalışıyorsunuz. Dikeylemesine oynanış sunan yapımda süre, hamle sınırı gibi kısıtlamalar bulunmuyor ancak dikkatli ilerlemezseniz çok kısa sürede oyuna veda ediyorsunuz.

Basit görseller üzerine kurulu top düşürme oyunu olarak karşımıza çıkan Drop the Ball!!’da amaç; mümkün olduğunca fazla sayıda renkli topu yok etmek. Renkli topların kaç vuruşta platformdan silindiği üzerlerinde yazılı olan rakamdan anlaşılıyor. Renkli topları direk üzerlerine nişan alarak veya köşelere çarptırmak suretiyle yok edebiliyorsunuz. Renkli toplar platformundan alt noktasından siz atış yaptıkça çıkıyor. Topları tutturamazsanız anında yanlarına yenileri geliyor. Platformu toplardan arındırmak bir noktadan sonra zorlaşıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Giant Drop

    The Giant Drop, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Split the Ball

    Reflekslerinizi sınamanız gereken bir mobil oyun
  • Drop Out!

    Drop Out!, düşen topu platformlar arasından geçirmeye çalıştığınız bir beceri oyunu.
  • DROP NOT!

    DROP NOT!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Portal Drop

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Monument Drop

    Monument Drop, küpü engellere değdirmeden platforma düşürmeye çalıştığınız bir Android oyunu.