Drop7

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Drop7, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Tetris, Texas Holdem Poker gibi pek çok başarılı oyunun yapımcısı olan Zynga tarafından geliştirilen Drop7, bulmaca kategorisine yeni bir soluk getiriyor.

Farklı bir tarza sahip olan Drop7, Tetris'e benziyor fakat aynı zamanda benzemiyor da. Rakamların önem kazandığı bir oyun olan Drop7'de amacınız yukarıdan düşen topları doğru yerlere düşürerek patlatmak.

Bunun için yapmanız gereken yukarıdan düşen topun üzerindeki rakama bakmak ve ardından o topu, o sayıda topun olduğu bir yere düşürmek. Yani yukarıdan düşecek olan topta 3 yazıyorsa dikey ya da yatay olarak o anda 3 adet top bulunan yere düşürmeniz gerekiyor.

Bu şekilde ne kadar çok zincirleme reaksion yaratabilirseniz o kadar çok puan kazanıyorsunuz. İlk başta anlaşılması biraz zormuş gibi görünse de oyunda bulunan öğretici rehber size oyunu anlatıyor. Ayrıca deneyim kazandıkça da o kadar zor olmadığını farkediyorsunuz.

Oyunda Klasik, Blitz ve Sequence modları olacak şekilde  üç farklı oyun modu var. Bununla birlikte çevrimiçi liderlik listeleri ve çeşitli kazanımlar da oyunda sizleri bekliyor.
Eğer siz de bu tarz farklı oyunları seviyorsanız, bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Drop7

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Bulmaca alanında en tanınan ve en başarılı oyun yapımcılarından birisi Zynga desek yanlış olmaz sanıyorum. Zynga'nın en son oyunu olan Drop7'de yine farklı ve orijinal tarzıyla dikkat çeken oyunlardan birisi olmuş.

iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Drop7 bir bulmaca oyunu fakat bugüne kadar yapılmamış tarzda bir oyun. Drop7'de Tetris'e benzeyen şekilde yukarıdan düşen topları doğru yerlere yerleştirmeniz gerekiyor.

Fakat burada farklı bir mekanizma var. Bu mekanizmaya göre amacınız yukarıdan düşen topun üzerindeki rakamlara göre, o rakamdaki topun olduğu yere düşürmek. Yani örneğin yukarıdan düşecek olan topta 3 yazıyorsa dikey ya da yatay olarak o anda 3 adet top bulunan yere düşürmeniz gerekiyor. Bu şekilde patlata patlata ne kadar çok zincirleme reaksiyon yaratabilirseniz o kadar çok puan alıyorsunuz.
Bu şekilde anlatınca karmaşık ve zormuş gibi görünse de oyuna başladığınızda karşınıza çıkan rehber ve bir süre sonra edindiğiniz deneyim sayesinde oyunu çözüyorsunuz.

Ayrıca oyunda Oyunda Klasik, Blitz ve Sequence modları olacak şekilde  üç farklı oyun modu var. Bununla birlikte çevrimiçi liderlik listeleri ve çeşitli kazanımlar da oyunda sizleri bekliyor.

Eğlenceli bir oyun diyebileceğimz Drop7'i indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu