Dungeon Chef

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca hayvanı avlayarak lezzetli et yemekleri yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Onlarca farklı yemek yaparak müşterilerinize sunabileceğiniz ve aşçılık konusunda uzmanlaşarak yeni tatlar keşfedebileceğiniz Dungeon Chef, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarına sunulan eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektler ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanı gereken, farklı hayvanları avlayarak onları kesmek ve etlerini kullanarak lezzetli yemekler pişirmektir. Kılıç gibi çeşitli silahlardan yararlanarak hayvanları avlamalı ve müşterilerinizi memnun edecek şahane yemekler yapmalısınız. Av silahlarınızı yükselterek daha büyük hayvanlar avlayabilirsiniz. Ayrıca yaptığınız yemeklerden kazandığınız paralar sayesinde yeni mutfak malzemeleri alabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda avlayabileceğiniz kurbağa, geyik, tavuk ve daha onlarca farklı hayvan yer almaktadır. Ayrıca bu hayvanları avlayabileceğiniz kılıç, balta, ok gibi birçok ölümcül silah bulunmaktadır.

Mobil alanda simülasyon oyunları kategorisinde yer alan ve binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan Dungeon Chef, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Dungeon Chef

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
251.2 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca hayvanı avlayarak lezzetli et yemekleri yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Farklı hayvanları avlayarak çeşitli et yemekleri yapabileceğiniz ve yaptığınız yemekleri müşterilerinize sunarak bol miktarda para kazanabileceğiniz Dungeon Chef, mobil platformda simülasyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, bir aşçı karakterini yöneterek çeşitli et yemekleri pişirmek ve müşterileri memnun ederek para kazanmaktır. Dilediğiniz hayvanı avlayarak onun etinden yararlanabilir ve onlarca farklı yemek yapabilirsiniz. Yaptığınız yemekleri restoranınızda sunabilir ve para kazanabilirsiniz. Bu sayede yeni av malzemeleri ve mutfak eşyaları satın alabilirsiniz. Restoranınızı büyütebilir ve daha fazla müşteriye ulaşabilirsiniz.

Oyunda tavuk, horoz, kurbağa, balık, geyik, tavşan ve daha onlarca avlayabileceğiniz hayvan yer almaktadır. Ayrıca bu hayvanları avlarken faydalanabileceğiniz balta, ok, kılıç, mızrak ve daha birçok farklı av silahı bulunmaktadır.   

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerle buluşan Dungeon Chef, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eşsiz bir aşçılık oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Top Cooking Chef

    Kendi mutfağınızda aşçılık yaparak yüzlerce lezzetli yemek pişirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Mary le Chef

    Mobil cihazımızda aşçılık yapacağız.
  • Wonder Chef: Match-3

    Bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Crazy Chef

    Müşterilerimizin siparişlerini hazırlamaya çalışacağız.
  • Rising Super Chef 2

    Mobil cihazımızda yemekler yapacağız.
  • Unicorn Chef

    Eşsiz tasarımlara sahip lezzetli pastalar yapacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Burger Chef Idle Profit Game

    Burgerler hazırlayacak ve satacağız.