Dungeon Corporation

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Dev canavarlara ve ilginç yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyucu kitlesi tarafından tercih edilen Dungeon Corporation, dev yaratıklara ve ilginç görünümlü yaratıklara karşı mücadele ederek biri dizi görevi yerine getireceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı özelliklerle ve silahlarla donatılmış ilginç karakterleri yöneterek dev canavarlara saldırmalı ve onları öldürerek yeni savaş ekipmanlarının kilidini açmalısınız.

Her yaratığa farklı bir savaş kahramanı ile saldırmalı ve her bölümde yeni silahlar kullanmalısınız. İlginç konusu ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yaratıklar ve canavarlara karşı kullanabileceğiniz birbirinden güçlü savaş kahramanı ve teçhizatı yer almaktadır. Rol oyunları kategorisinde bulunan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Dungeon Corporation ile farklı özelliklere sahip savaşçılarla birlikte aksiyon dolu savaşlara katılabilir ve ganimet toplayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

 

Doğukan Çağlakpınar

Dungeon Corporation

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
240.3 MB DOSYA BOYUTU

Dev canavarlara ve ilginç yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Dev canavarlara ve garip görünümlü yaratıklara karşı mücadele ederek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız ve soluksuz oynayacağınız Dungeon Corporation, mobil platformda rol oyunları arasında bulunan ve 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir yapımdır.

Basit ama bir o kadarda ayrıntılı grafikler ve keyif verici ses efektleri ile donatılan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, farklı özellikler ve yeteneklerle donatılmış ilginç savaş kahramanlarını kontrol ederek dev yaratıklarla savaşmak ve ganimet toplayarak yolunuza devam etmektir.

Seviye atladıkça karakterlerinizin özelliklerini artırabilir ve yeni silahlar ekleyerek canavarları daha kısa sürede öldürebilirsiniz. Sıkılmadan oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yaratıklarla savaşmak için kullanabileceğiniz güçlü karakterler ve ölümcül silahlar yer almaktadır. Ayrıca git gide zorlaşan yüzlerce bölüm ve her bölümde aksiyon dolu sayısız sahne bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve keyifle oynayacağınız Dungeon Corporation, ücretsiz olarak oyunculara hizmet veren eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Dungeon Survivor

    Sonsuz zindanlar da ilerlemeye çalışacağız.
  • Rogue Dungeon RPG

    Güçlü rakiplere karşı birebir savaşacağınız aksiyon dolu bir rol oyunudur.
  • Dungeon Crusher: Soul Hunters

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Trick Art Dungeon

    Kayıp çocuğu ailesine kavuşturmaya çalışacağız.
  • I Monster: Dark Dungeon Roguelike

    Karakterimiz ile birbirinden farklı maceralara çıkacağız.
  • Yokai Dungeon

    Rastgele oluşturulan zindanları geçmeye çalışacağız.
  • Elemental Dungeon

    Karanlık zindanlarda öfkeli canavarlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.