Dungeon of Minos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Minotor ile karşılaşmadan çıkışa gitmelisiniz.

Dungeon of Minos, yolu sizin oluşturmanızı isteyen zindanlarda geçen eğlence dolu bir Android oyunu. Yüzlerce bölüm içeren oyunda karakterimizin yarı insan yarı boğa canavarla karşılaşmadan kapıya ulaşmasını sağlıyoruz. Zorluk çıtası gittikçe yükselen bulmaca oyunu, boş zamanlarda, toplu taşımada veya bekleme anında açıp oynanabilecek türde.

Whanion Games’in Android telefon ve tabletlerde oynanabilen bulmaca oyununda zindandan çıkmaya çalışan bir karakterin yerine geçiyoruz. Yarısı insan diğer yarısı da boğadan oluşan canavar olan minotor ile karşılaşmadan kapıya ulaşmamız gerekiyor. Kapıyla aramızda fazla mesafe yok lakin yol karışık. Labirenti andıran zindandan çıkabilmemiz için öncelikle yolu oluşturmamız gerekiyor. Yolu yanlış çizersek, anahtarı alamazsak minotor ile karşılaşıyoruz. Süre sınırı yok. Hamle sayımıza göre yıldız topluyoruz.

Erkan Calp

Dungeon of Minos

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Yaratıkla karşılaşmadan çıkış noktasına ulaşmalısınız.

Dungeon of Minos, zindanlardan çıkma mücadelesi verdiğimiz bir mobil oyun. Yunan mitolojisinde yarı insan yarı boğa canavarı minotor ile karşılaşmadan çıkış noktasına ulaşmaya çalıştığımız oyun yüzlerce bölümden oluşuyor. Labirent oyunlarını seviyorsanız, tavsiye ederim. iOS tarafında ücretsiz sürümünün olmaması üzücü ancak vakit geçirmek için birebir.

Labirenti andıran zindanlarda yaratıkla yüz yüze gelmeden kapıya ulaşmanızı isteyen bulmaca oyunu, hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunuyor. Boss saldırılarıyla da karşılaştığımız 100’ün üzerinde bölümde sona ulaşmak için yolu oluşturmamız yeterli oluyor. Ufak dokunuşlarla yolu düzgün hale getirip karakterimizin koşarak kapıya ulaşmasını sağlıyoruz. Yanlış hamlemizde yaratık işimizi bitiriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Castle Of Awa

    Castle Of Awa, günün yorgunluğundan uzaklaşarak kendinizi dinlendirebileceğiniz güzel bir bulmaca oyunudur.
  • Park of Monster

    Canavarlar ve sihirlerle dolu dünyada savaşıyorsunuz.
  • Hexagon Dungeon

    İstilacıları karşı haritanın gizemini çözün.
  • Troll Face Quest: Game of Trolls

    Trollük yaparak bulmacaları çözün.
  • DANDY DUNGEON

    DANDY DUNGEON, prensesi kurtarmak için zindana girdiğiniz bulmaca - rpg oyunu.
  • Dungeon Gems

    Dungeon Gems oldukça eğlenceli fantastik bir bulmaca oyunudur
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada