Dungeon Survivor 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Issız ve karanlık zindanların yer aldığı, macera dolu muazzam bir hayatta kalma oyunudur.

Android oyun dünyasında macera oyunları kategorisinde yer alan Dungeon Survivor 2, stratejik hamleler ile oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.  

Karanlık zindanların yer aldığı ilginç bir survivor oyunudur. Gerçekçi simülasyonlar ve kaliteli grafikler kullanılarak oyun daha da güçlendirilmiştir. Macera kategorisinde yer alan diğer oyunlara oranla daha fazla stratejik düşünmeyi gerektiren bir oyundur. 

Onlarca alt sınıfın yer aldığı bu oyunda, toplamda 6 farklı karakter bulunmaktadır. Benzersiz kişilikleri ve birbirinden farklı özellikleri ile dikkat çeken karakterlerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Korkunç yaratıkların, ilginç tuzakların ve tuhaf yabancıların yer aldığı bu oyunda, attığınız her adımın ve alacağınız her kararın hayati öneme sahip olduğunu unutmamalısınız. 

Macera dolu bu yolculukta karşınıza zayıf ve çaresiz insanlar çıkabilir. Onlara yardım edebilir ya da savaş açabilirsiniz. Eğer isterseniz bu insanlara yardım eli uzatarak, gücünüze güç katabilirsiniz. Doğru stratejik planlar ve kararlar eşliğinde bu savaşı kazanmak sizin elinizde. Yüz binden fazla oyuncu kitlesine sahip Dungeon Survivor 2, Android ve İOS platformlarda sizleri bekliyor. 
 

Doğukan Çağlakpınar

Dungeon Survivor 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Sürükleyici bir maceraya hazır olun.

Macera oyunları arasında önemli bir yere sahip olan Dungeon Survivor 2, Android ve İOS cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz eşsiz bir oyundur. 

Görkemli simülasyonlar ve kaliteli görüntü efektleri ile oyun daha da güçlendirilmiştir. Klasik macera ve strateji oyunlarına kıyasla daha farklı bir tasarıma sahiptir. Karanlık zindanların bulunduğu sıra dışı bir survivor oyunu olarak dikkat çekmektedir. 

Oyun içerisinde 50’den fazla alt sınıf ve benzersiz kişiliğe sahip 6 farklı karakter yer almaktadır. Her karakterin kendine has özellikleri ve yetenekleri bulunmaktadır. İlginç tuzaklar, garip yabancılar ve korkunç yaratıklar ile birçok kötü sürpriz sizleri bekliyor. Yaptığınız her hamlenin hayati önem taşıdığı bu oyunda çetin bir mücadeleye hazır olun. 

Çaresiz insanlar ile bolca karşılaşacağınız bu yolculukta onlara ya kılıç çekeceksiniz, ya da el uzatacaksınız. Dilerseniz karşınıza çıkan insanlardan güçlü bir savaşçı gurubu oluşturabilirsiniz. Doğru stratejiler uygulayarak ve doğru kartı oynayarak savaşı kazanmak sizin elinizde. Binlerce oyun severin tercih ettiği Dungeon Survivor 2, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz muazzam bir macera oyunudur. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Survivor

    Sonsuz zindanlar da ilerlemeye çalışacağız.
  • Survivor Mr.Who

    Macera dolu görevler üstlenerek hayatta kalmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Rogue Dungeon RPG

    Güçlü rakiplere karşı birebir savaşacağınız aksiyon dolu bir rol oyunudur.
  • I Monster: Dark Dungeon Roguelike

    Karakterimiz ile birbirinden farklı maceralara çıkacağız.
  • Trick Art Dungeon

    Kayıp çocuğu ailesine kavuşturmaya çalışacağız.
  • Yokai Dungeon

    Rastgele oluşturulan zindanları geçmeye çalışacağız.
  • Dungeon Crusher: Soul Hunters

    PvP savaşlarına katılacağız.