Duo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Duo, Ketchapp'ın Android kullanıcılarına ücretsiz açtığı zorlu top zıplatma oyunu.

Duo, Android telefonda oynadığım en zor top zıplatma oyunu. Aynı anda iki topu zıplatarak engeller arasından geçirmeye çalıştığımız oyunda normal modda oynama ve günlük meydan okumalara katılma şansına sahibiz. 

Tek dokunuş kontrol sistemine sahip olmasıyla telefonda açıp her yerde rahatlıkla oynanabilecek türde, zaman geçirmek için birebir bir oyun Duo. Ketchapp’ın olmasıyla zorluk düzeyini tahmin edeceğinizi düşündüğüm oyunda sürekli zıplatmak zorunda olduğunuz iki beyaz topu mümkün olduğunca yukarı taşımak için uğraş veriyorsunuz. Engellerin sabit olmaması, topların birlikte hareket etmek zorunda olması, daha da kötüsü topların kontrolün tam olarak bizde olmaması oyunu çıldırtıcı derece zor hale getiriyor.

Erkan Calp

Duo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
132 MB DOSYA BOYUTU

Duo, Ketchapp'ın iOS platformunda da ücretsiz yayınladığı top zıplatma oyunu.

Duo, zıplayan iki topu kontrol altında tutmamızı isteyen çıldırtıcı derecede zor bir mobil oyun. iPhone ve iPad’de oynadığım top zıplatma oyunları arasında en zoru desem abartmış olmam. İkiz topları engellerden geçirmek üstün beceri istiyor.

Ketchapp’ın sabrımızın sınırlarını zorladığı yeni top oyununda aynı anda zıplayan iki minik topu engellerden atlatmaya çalışıyoruz. Topların kontrolü tamamen elimizde olmadığı gibi engel teşkil eden hareketli platformlar sürekli değişiyor. Nerede neyin çıkacağını kestirmek güç.

Tek parmakla rahat oynanış sunmasıyla mekan fark etmeksizin oynanabilecek tam vakit geçirmelik bir oyun Duo. Normal modda ısındıran meydan okuma modunda top oyunlarındaki ustalığımı göstermemizi isteyen yapım tamamen ücretsiz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smashy Duo

    Smashy Duo, iki karakteri aynı anda yönettiğiniz canavar öldürme oyunu.
  • Monster Duo

    Birbiriyle aynı olan canavarları birleştir ve cevherleri topla.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!