Duple!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Dikkatli olmanız gereken bir bulmaca oyunu

Duple!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Stratejik bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan oyunda büyük sayılara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

2048 oyununu andıran bir kurguya sahip olan Duple!, hoş ve renkli tasarımıyla dikkat çekiyor. Noktaları sürükleyerek ekranın ortasına bıraktığınız oyunda noktanın etrafındaki aynı sayılı noktaları birleştirerek daha büyük sayılara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Zaman sınırı olmadan tamamen özgür bir şekilde oyun deneyimi yaşayabileceğiniz oyunda işiniz de bir hayli zor. Dikkatli seçimler yapmanız gereken oyunda stratejik bilginizi sonuna kadar kullanmanız gerekiyor. Boşlukları en iyi şekilde değerlendirmeniz gereken oyunda büyük sayılar elde ettikçe liderlik tablosunda da üst sıralara tırmanabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz Duple!'yi sakın kaçırmayın.

Duple oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Duple!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Renkli grafiklerin ve sürükleyici kurgunun yer aldığı bir mobil oyun

Duple!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunu olan Duple! ile stratejik bilginizi sınıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir mobil oyun olan Duple!, stratejik kararlar alarak ilerlemeniz gereken bir oyundur. Dikkatli seçimler yaparak ilerlemeniz gereken oyunda boşlukları değerlendirmeniz gerekiyor. Yüksek sayılara ulaşmaya çalıştığınız oyunda tamamen özgür bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla da mücadele edebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Renkli tasarımı ve hoş kurgusuyla da ön plana çıkan Duple'yi mutlaka denemelisiniz. Oyundaki amacınız renkli kutucukları uygun yerlerine taşıyarak yüksek skorlara ulaşmak. Duple! oyunu sizleri bekliyor.

Duple oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • .Connect.

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balance of Country

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu