Echoes Wolf Healer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Gizli nesneleri bularak çeşitli görevleri yerine getirebileceğiniz eşsiz bir macera oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda da sorunsuz bir şekilde çalışan Echoes Wolf Healer, kayıp nesneleri bularak ipuçları toplayabileceğiniz ve çeşitli görevleri yerine getirerek kötü büyüleri ortadan kaldırabileceğiniz sıra dışı bir macera oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Etkileyici grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gererken, farklı bulmacalar çözerek ipuçları toplamak ve gizli nesneleri bularak görevleri tamamlamaktır. Oyun, kabilesini kurtarmak isteyen bir kızın hikayesini konu almıştır. Ejderha saldırılarına engel olarak kabileyi çeşitli büyülerden kurtarmalı ve seviye atlayarak sonraki bölümlere geçmelisiniz. Maceraya doyabileceğiniz ve yeni deneyimler kazanabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda binlerce gizli nesne bulunmaktadır. Ayrıca anahtarlara ve kayıp objelere ulaşmak için kullanabileceğiniz çeşitli ipuçlarının yer aldığı onlarca farklı bulmaca yer almaktadır. Bulmacaları çözerek ödüller kazanabilir ve ipuçlarına ulaşarak kayıp nesnelerin izini sürebilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan Echoes Wolf Healer, binlerce oyuncunun keyifle oynadığı eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Echoes Wolf Healer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
909 MB DOSYA BOYUTU

Gizli nesneleri bularak çeşitli görevleri yerine getirebileceğiniz eşsiz bir macera oyundur.

Mobil oyun dünyasında macera kategorisinde kendisine yer bulan ve on binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen Echoes Wolf Healer, kayıp objeleri bulabileceğiniz ve eksik parçaları tamamlayarak eşyaları eski haline getirebileceğiniz eşsiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, çeşitli bulmacalar çözerek ve mini strateji oyunları oynayarak ipucu toplamak ve gizli nesneleri bulmaktır. Oyunda, kabilesini ejderha saldırılarından ve kötü büyülerden korumak isteyen bir kızın hikayesi konu alınmıştır. Macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde 1000’den fazla gizlenmiş nesne ve onlarca farklı seviye yer almaktadır. Bulmacalar çözerek kapıların anahtarlarına ulaşabilir ve çeşitli oyunlar oynayarak ipuçları toplayabilirsiniz. Bu sayede size verilen görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayarak sonraki bölümlere geçebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve geniş oyuncu kitlesiyle dikkat çeken Echoes Wolf Healer, sır dolu mekanlarda gezinerek çeşitli bulmacalar çözebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EVE Echoes

    Filo kurun ve heyecan verici galaktik savaşta güç, bölge ve zafer için savaşın.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.