Eden: The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Eden: The Game, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kamp kurma ve yönetme oyunu.

Eden: The Game, Android cihazlarınızda uzun oynanış süresi sunan oyunlara yer veriyorsanız keyif alarak oynayacağınızı düşündüğüm bir yapım.

Detaylı görseller, menüler içerdiğinden tablette veya büyük ekranlı telefonda oynamanızı tavsiye edeceğim oyunda İskoçya’nın doğa harikası bilinmeyen bir yerinde kamp kuran bir topluluğu yönetiyoruz. Topluluk üyelerimizin yapacağı tüm işleri kararlaştırmaktan biz sorumluyuz. Kampın daha yaşanabilir bir hal alması daha da önemlisi İskoçya’nın sert iklim şartlarına dayanıklı olması için yönetimi çok iyi yapmamız gerekiyor.

Kampta her türlü aktivite yerine getirilebiliyor. Barınak inşa etme, hayvanları besleyip etinden sütünden yararlanma, etrafımızdaki nesneleri birleştirip işe yarar hale getirme, avcılık ve balıkçılık yapma kısacası kampımızda toplanan insanların yaşamlarını sürdürebilmeleri için gerekli her iş bizim gözetimimizde ilerliyor.

Erkan Calp

Eden: The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Eden: The Game, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kamp kurma - yönetme oyunu.

Eden: The Game, iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli grafik ve oynanışa sahip kamp kurma – yönetme oyunu. İskoçya’nın bilinmeyen bir yerinde kamp evimizi inşa edip kamp sakinlerinin mutlu mesut yaşamlarını sürdürmelerini sağlamaya çalışıyoruz.

Oyunda geliştiricinin belirttiğine göre İskoçya’nın doğa harikası bir yerindeyiz. Burada kendi topluluğumuzu kurmak için bulunuyoruz. Kampta yaşamını sürdürecek insanların yaşam kalitesini sağlamak bizim elimizde. Zorlu hava koşullarına dayanıklı barınak inşa etmekten balıkçılık, avcılık ve türlü aktivitelerle kamptakilerin yeme – içme ihtiyaçlarını karşılamaya her şeyi bizzat yapan kişi değiliz. Topluluk üyelerinin yapmaları gereken işleri kararlaştırmaktan sorumluyuz.

Minecraft oyununda olduğu gibi etrafta bulduğumuz objeleri birleştirip gerek yeme – içme, gerekse de barınma ihtiyaçlarımızı karşılayacak aletler yapmamıza da izin veren oyunda amacımız kampımızı olabildiğince büyütmek. Kampımıza ne kadar yeni üye çekersek o kadar başarılı sayılıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Witcher Adventure Game

    The Witcher Adventure Game bizi heyecan dolu bir maceraya konuk ediyor
  • Alita: Battle Angel - The Game

    Alita: Savaş Meleği filminin resmi mobil oyunu
  • Eyes The Horror Game APK

    Eyes The Horror Game APK, oynarken ürpereceğiniz gerilim korku türünde ücretsiz Android oyunu.
  • Be The King: Palace Game

    Çin dünyasına adım atacağız.
  • Stranger Things 3: The Game

    Stranger Things'in yepyeni macera oyunu artık oynanabilir.
  • Moy 6 the Virtual Pet Game

    Sevimli yaratık besleyeceğiz.
  • Escape Game: The Little Prince

    Gizli objeleri bularak topladığınız ipuçları ile çıkış yoluna ulaşmak için mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Game of Thrones

    Game of Thrones ünlü diziyi mobil cihazlarınıza taşıyan bir macera oyunudur