Effectify for Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Facebook Messenger kullanıyorsanız bu uygulamanın içine fotoğraf düzenleme efektleri ekleme özelliğini ekleyebileceğiniz bu uygulama ile tanışın.

Facebook Messenger kullanıcılarına özel olarak hazırlanmış bir selfie uygulaması olan Effectify ile fotoğraf paylaşımını bir adım ötesine götüren eğlenceli seçenekler sizi bekliyor. Android ve iOS için piyasaya sürülen bu eğlenceli uygulama ile fotoğraf düzenleme işi çantada keklik. Facebook Messenger üzerinden çektiğiniz fotoğraf veya göndermek istediğiniz fotoğraf üzerinde işlemler yapmanızı mümkün kılan Effectify ile görünümünüzü baştan yaratın.

Fotoğralarınızda uygulayabileceğiniz işlemler arasında kırışıklık yaratma, şişmanlatma, bıyık ekleme, saçları ağartma gibi seçenekler her kullanıcıya hitap eden seçenekler arasında yer alıyor. Daha fazlasını kullanmayı arzu ediyorsanız kurtadam, zombie ve vampir görünümlerine de kavuşabiliyorsunuz. Ücretsiz kullanıma açık olan sakal, bıyık ve şişmanlama efektleri haricindeki diğer paketler size uygulama içi satın alma seçenekleri ile sunuluyor.

Oldify, Zombify, Wolfify gibi uygulamaları cihazınıza daha önce yüklediyseniz bu filtreler ücretsiz olarak Effectify uygulamasına dahil oluyor. Tüm özellikleri tek bir arayüzde birleştiren bir uygulama modeli olarak düşünülecek olursa Android telefon ve tabletleriniz için Effectify başarılı bir uygulama.

Alper Çetiner

Effectify for Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
20.6 MB DOSYA BOYUTU

Facebook Messenger kullanıyorsanız bu uygulamanın içine fotoğraf düzenleme efektleri ekleme özelliğini ekleyebileceğiniz bu uygulama ile tanışın.

Facebook Messenger uygulaması iOS cihazınıza yüklüyse bu uygulamanın sağlamış olduğu seçenekler sayesinde Facebook üzerinden fotoğraf gönderme seçeneklerinizi yeni bir seviyeye taşıyacaksınız. Uzun zamandır yeni uygulamalara kapı açmak için üretildiği söylenen Facebook Messenger, Effectify isimli bu örnek ile ilk meyvelerinden birini veriyor. Eğlenceli bir fotoğraf düzenleme uygulaması olarak selfie çalışmalarınıza eğlenceli bir hava katan Effectify beklenmedik bir kolaylıkla değişik görüntüler yaratmanızı mümkün kılıyor.

Fotoğraflarınızı ister galeriden seçin, ister facebook uygulamasından çekmiş olun, kırışık yaratma, bıyık ve sakal ekleme, saç ağartma gibi seçeneklerin eşliğinde her kullanıcının hoşuna gidecek seçenekler varken daha fazlasını arayanlara da zombi, kurtadam ve vampir efektleri de sunuluyor. Sakal, bıyık ve şişmanlatma efektlerinin tamamını ücretsiz olarak kullanabildiğiniz bu uygulama ile diğer seçenekler için uygulama içi satın alma gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Oldify, Zombify, Wolfify gibi uygulamalar aynı üreticiden geliyor ve iPhone veya iPad için olan sürümler cihazınıza ekliyse bu efektlerin hepsini ek bir bedel ödemeden aynı uygulamanın içerisinde kullanabiliyorsunuz. Her özelliği aynı uygulamaya katabilme mantığı eğlenceli bir çalışma zeminini genişletmek adına güzel bir gelişme olmuş. Resimlerinizle oynamayı seviyorsanız bu uygulama hoşunuza gidecektir.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickered for Messenger

    Stickered for Messenger, Facebook'un resmi fotoğraflara çıkartma ekleme uygulamasıdır
  • Selfied for Messenger

    Selfied for Messenger uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda kendi fotoğraf emojilerinizi yaratabiliyorsunuz.
  • Shout! for Messenger

    Shout! for Messenger uygulaması ile Android cihazlarınızdan capslerinizi yapabilir, dostlarınıza Facebook Messenger ile gönderebilirsiniz.
  • U Messenger

    U Messenger, yazı, fotoğraf, ses ya da video gönderebileceğiniz, oldukça ilginç özelliklere sahip mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Sound Clips for Messenger

    Sound Clips for Messenger uygulaması sayesinde Android Facebook Messenger üzerinden eğlenceli ses klipleri gönderebilirsiniz.
  • Doodle Draw for Messenger

    Doodle Draw for Messenger, Facebook Messenger uygulaması kullanıcıları için geliştirilen ve oyun tadında olan eğlenceli ve ücretsiz bir Android resim çizme ve tahmin etme oyunu.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Messenger for Pokemon GO

    Messenger for Pokémon GO, Pokémon GO oynayanların kendi aralarında kolayca iletişim kurabilmesi ve tanışabilmesi için yapılmış bir uygulamadır.