Egg Timer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
32.2 MB DOSYA BOYUTU

Yumurtaları farklı şekillerde pişirme yöntemleri ve sürelerini kolayca öğrenebilirsiniz.

Yumurtayı istediğimiz kıvamda pişirmek, özellikle mutfakta başarılı olamayanlar için eziyet haline gelebiliyor. Bu soruna çözüm sunan Egg Timer, sadece iOS cihazlarınızı kullanarak istediğiniz kıvamda yumurta pişirmenizde yardımcı oluyor.

Yumurtanın haşlanmış, katı, rafadan, kayısı, omlet gibi birçok çeşidi bulunuyor. Ancak yumurtayı pişirmeye başladığımızda hangi tür için ne kadar zaman gerekiyor tahmin edemeyebiliyoruz. İstediğimiz gibi pişmeyen yumurtanın da pek fazla zevki kalmıyor diyebilirim. Mutfakta bu tür başarısızlıklar yaşayanlar düşünülerek geliştirilen Egg Timer, yumurta pişme süreleri hakkında bilgi sahibi olmanızı amaçlıyor. Bunun yanı sıra, yumurtayla yapılan çeşitli yemekleri de tarifleri ve pişme süreleriyle birlikte gösteren uygulama geniş bir içerik sunuyor diyebilirim.

Yumurtaların pişme süreleri için, hangi şekilde pişireceğinizi seçiyorsunuz ve buna göre bir zaman belirleniyor. Geriye doğru akan sayaç tamamlandığında, ocağı kapatıyorsunuz ve yumurta istediğiniz gibi pişmiş oluyor. Böyle pratik bir kullanım sunan Egg Timer uygulaması, mutfağa yeni alışanların işine yarayacaktır diye düşünüyorum. Ücretsiz olarak sunulan uygulamayı iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Contraction Timer Lite

    iOS cihazlarınızda doğum kasılmalarını takip etmek için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Egg Car

    Egg Car, yüksek hassasiyete dayalı bir beceri oyunu, üstelik tamamen ücretsiz.
  • Egg, Inc.

    Egg, Inc. ile kendi tavuk çiftliğinizi kurabilir ve yumurta satarak para kazanabilirsiniz.
  • Egg Fight

    Egg Fight oyununda rakiplerinizle kendi yumurtalarınızı dövüştürecek ve onları alt etmeye çalışacaksınız. Oyun iPhone ve iPad cihazlarda oynanabiliyor.
  • Egg vs. Chicken

    Egg vs. Chicken, iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz sürükleyici ve eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Toggl Timer

    Toggl Timer, iPhone ve iPad'leriniz ile birlikte kullanabileceğiniz profesyonel bir zaman takip uygulamasıdır.
  • Timer Auto

    Timer Auto, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyerek ekstra fotoğraf çekme özellikleri ekleyebileceğiniz kullanışlı ve yararlı bir uygulamadır.
  • Self Timer Camera

    Self Timer Camera uygulaması, iPhone ve iPad'inizde geri sayımlı bir kameraya sahip olmanızı sağlıyor.