EGOM131

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
410 TOPLAM İNDİRME

Efsane arabanın mobil oyunu da efsane olmuş!

EGOM131, klasik araba yarışı oyunlarından sıkılanlara tavsiye edeceğim süper eğlenceli bir yapım. İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa şehrinde trafiğin en yoğun olduğu saatlerde araba sürmeye çalışıyorsunuz. Şahin Tofaş ile başlıyor, tırla devam ediyor, sonunda da o efsane arabayı; EGOM’u sürüyorsunuz.

Kafalar kanalının sevilen yüzlerinden Fatih Yasin ve Bilal Hancı’nın doğum gününde Atakan Özyurt’a hediye ettiği 86 yılında üretilen ilk Şahin olan EGOM’un oyunu EGOM131 adıyla mobil platformda yayınlandı.

Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz yarış oyununda trafiğin içine dalıyorsunuz. Yalnız EGOM’u en başta seçmenize izin verilmiyor. Başlangıçta sadece beyaz rengiyle kendisine çeken Tofaş Şahin'i alabiliyorsunuz. Oyunun ilerleyen safhalarında diğer araçları da (sadece yerli değil yabancı birkaç model de var) sürme şansınız oluyor. Oyuna geçecek olursam; Şahini aldıktan sonra İstanbul şehir merkezi, İzmir kırsal, Ankara şehirler arası veya Bursa otoyol arasından seçiminizi yapıp direkt yola çıkıyorsunuz. Oyunda amacınız; trafikteki araçlara çarpmadan mümkün olduğunca uzun mesafe gitmek. Kimseyle yarışmıyorsunuz, hiçbir kısıtlama yok, başka bir oyun modu yok. Trafikte makas atma gibi tehlikeli hareketler yaparak ekstra puan kazanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

EGOM131

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME

Efsane arabayla trafiğe çıkıyoruz.

EGOM131, Tofaş Şahin, tır, spor araba ve tabii ki efsane araba EGOM ile büyük şehirlerde turladığımız bir yarış oyunu. iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olan oyunda akan trafiğe aldırış etmeden gazı közlüyor, makas atarak trafiği birbirine katıyoruz. Klasik araba yarışı oyunlarından sıkıldıysanız, tavsiye ederim.

YouTube’un sevilen yüzlerinden Kafalar’da gördüğümüz 86 yapımı ilk Şahin olduğu söylenen EGOM için yapılmış bir trafik racing oyunu. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa yollarında trafiğin en yoğun olduğu saatlerde yoldayız. Trafik kurallarına uymak zorunda olmadan özgürce, dilediğimizce sürüyoruz. Oyunda bir amacımız yok. Trafikteki araçlara çarpmadan olabildiğince uzun mesafe gitmeye çalışıyoruz. Trafiğin sıkıştığı anlarda çıkan sesler oyuna ayrı bir hava katarken, araca vurmanızla birlikte oyun sonlanıyor. Bu arada EGOM’u oyunun başında alamıyorsunuz. Öncelikle birkaç yarış yaparak para biriktirmeniz gerekiyor. Oyunun son arabası olması biraz kötü olmuş. Unutmadan, tek bir oyun modu var ve sadece kendimizle yarışıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crazy for Speed 2

    100MB altı ücretsiz mobil araba yarışı oyunu
  • Best Rally

    Düşük boyutlu, eğlenceli arcade yarış oyunu
  • #DRIVE

    70'lerin aksiyon filmlerinden esinlenen mobil araba yarışı
  • Nitro Nation Experiment

    Nitro Nation Experiment: Mobildeki en iyi drag - drift yarış oyunu
  • Sport Racing

    Türk yapımı mobil araba yarışı grafikleriyle etkiliyor.
  • Forza Street Mobile

    Forza Street Mobile İndir (Android): Forza mobil oyunu indirin, online yarışlara katılın!
  • PAKO Forever

    Polisleri atlatmaya çalışıyoruz.
  • Fast & Furious Takedown

    Lisanslı Hızlı ve Öfkeli arabalarıyla yarışlara katılıyoruz.