Elemental Dungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
123 MB DOSYA BOYUTU

Karanlık zindanlarda öfkeli canavarlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android hem de iOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen Elemental Dungeon, farklı savaş arenalarında güçlü askerlere karşı mücadele ederek zorlu görevleri yerine getireceğiniz macera dolu bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafik tasarımı ve aksiyon müzikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, kare bloklardan oluşan korkunç savaş meydanlarında boy göstererek ilginç özelliklere sahip düşman askerleriyle savaşmak ve görevleri tamamlayarak bölgeyi güvenli bir yer haline getirmektir. Esirlerin tutulduğu karanlık zindanları keşfederek kurtarıcılık yapacağınız ve aksiyon dolu savaşlara katılacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı özelliklere ve özel güçlere sahip onlarca ilginç karakter yer almaktadır. Ayrıca savaşlarda düşmana karşı kullanabileceğiniz kılıç, balta, ok, çeşitli büyüler ve daha birçok unsur bulunmaktadır. Canavar ordularını yenerek esirleri kurtarabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Macera oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan Elemental Dungeon ile sizde farklı bir deneyim kazanabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Elemental Dungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
256.6 MB DOSYA BOYUTU

Karanlık zindanlarda öfkeli canavarlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Canavar ordularına karşı mücadele ederek karanlık zindanlarda aksiyon dolu savaşlara katılacağınız ve esirleri kurtarmak için çaba sarf edeceğiniz Elemental Dungeon, macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir yapımdır.

Basit ama kaliteli grafikleri ve keyif verici aksiyon müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, kare bloklardan oluşan karanlık zindanlarda savaşarak canavarları etkisiz hale getirmek ve zorlu görevler üstlenerek esirleri özgürlüklerine kavuşturmaktır. Ölümcül savaş aletleri ve ilginç özelliklere sahip karakterler eşliğinde düşmana diz çöktürebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde canavarlara karşı kullanabileceğiniz kılıç, balta, ok, alev topu, sihirli değnek ve çeşitli büyüler yer almaktadır. Ayrıca ilginç özelliklere sahip onlarca farklı savaş kahramanı bulunmaktadır. Dilediğiniz karakteri seçerek zorlu görevler üstlenebilir ve maceraya doyabilirsiniz.

Android ve iOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız Elemental Dungeon, 500 binden fazla oyuncunun beğenisini kazanan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Dungeon Survivor

    Sonsuz zindanlar da ilerlemeye çalışacağız.
  • Rogue Dungeon RPG

    Güçlü rakiplere karşı birebir savaşacağınız aksiyon dolu bir rol oyunudur.
  • Yokai Dungeon

    Rastgele oluşturulan zindanları geçmeye çalışacağız.
  • Trick Art Dungeon

    Kayıp çocuğu ailesine kavuşturmaya çalışacağız.
  • Dungeon Crusher: Soul Hunters

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • I Monster: Dark Dungeon Roguelike

    Karakterimiz ile birbirinden farklı maceralara çıkacağız.
  • Knights of Dungeon

    Onlarca farklı karakter ile zindanlarda savaşabileceğiniz eşsiz bir rol oyunudur.