Empires and Allies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,600 TOPLAM İNDİRME
101 MB DOSYA BOYUTU

Empires and Allies içerisinde bolca aksiyon yer alan bir mobil strateji oyunu

Empires and Allies eğer modern savaş teknolojilerinin ve silahlarının kullanıldığı oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olan Empires and Allies'ta dünyayı kurtarmak için mücadele eden bir gücü yönetiyoruz. Kötü niyetli DDO örgütünün dünyayı tehdit ettiği oyunda bu teröristleri durdurabilmek için silahlanmamız gerekiyor. Bu işi gerçekleştirebilmek için ilk olarak kendi karargahımızı inşa ediyoruz ve ordumuzu kurmaya başlıyoruz. Ordumuzu oluşturmak için ise farklı ve yeni teknolojileri araştırmamız ve uygulamamız gerekiyor. Bunun için kaynak toplamaya çalışıyoruz ve düşman güçleriyle çarpışıyoruz.

Empires and Allies genel olarak bakıldığında Clash of Clans tarzı strateji mekaniklerini Red Alert tarzı bir görünüm ve hissiyatla birleştiren bir oyun olarak tanımlanabilir. Oyunda helikopterler, tanklar, uçaklar, nükleer bombalar ve füzeler gibi modern silahları kullanabiliyoruz. Eğer fantastik kurguya sahip oyunları sevmiyorsanız Empires and Allies bu özelliğiyle hoşunuza gidebilir.

Empires and Allies'ın Türkçe desteğine ve oldukça güzel grafiklere sahip olması oyuna artı puan kazandırıyor.

Can Erdil Şentürk

Empires and Allies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
247 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Empires and Allies modern savaş teknolojilerine yer veren bir mobil strateji oyunudur

Empires and Allies eğer güzel grafiklere sahip olan ve bolca aksiyon içeren bir savaş oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Empires and Allies'da bizi klasik Command & Conquer ve Red Alert oyunlarına benzeyen bir görünümün ve Clash of Clash tarzı savaş dinamiklerinin karışımı bekliyor. Oyunun hikayesi DDO adlı terörist bir örgütün dünya düzenini tehdit etmesi ile başlıyor. Biz bu hikayede DDO karşında mücadele veren bir gücü yönetiyoruz ve savaşa dahil oluyoruz.

Empires and Allies'ta ilk olarak kendi üssümüzü kurarak oyuna başlıyoruz. Üssümüzü kurduktan sonra yavaş yavaş farklı savaş silahlarımızı ve araçlarımızı üretmeye başlıyoruz. Düşmanlarımızla çarpıştıkça üretimimizi artıracak kaynakları toplayabiliyoruz. Oyunda yeni teknolojileri kullanabilmek için araştırma geliştirme faaliyetleri de yürütmemiz gerekiyor.

Empires and Allies'da oyuncuları cezbeden öğe oyun içerisinde modern savaş silahlarına ve araçlarına yer verilmesi. Tanklar, helikopterler, uçaklar, füzeler ve nükleer bombalar oyuna gerçekçi bir hava kazandırıyor. Oyunu internet üzerinden diğer oyuncularla birlikte oynayabilmeniz, ittifaklar kurabilmeniz veya diğer oyunculara karşı savaşabilmeniz mümkün.

Türkçe desteğine sahip olan Empires and Allies oldukça güzel görünen grafiklerle süslenmiş bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rise of Empires: Ice and Fire

    Dünyanın her bir yanından gerçek zamanlı savaşlar yap.
  • Age of Empires APK

    Age of Empires WorldDomination, popüler PC strateji oyunlarından Age Of Empires'ın mobil sürümü. Age of Empires mobile oyunu APK olarak indirilebilir.
  • Army Of Allies

    Gerçek zamanlı savaşlar bizleri bekliyor.
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Land of Empires

    Land of Empires ile gerçek zamanlı bir strateji dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • Oceans & Empires

    Oceans & Empires, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir strateji oyunudur.
  • March of Empires

    March of Empires farklı ulusları seçebildiğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Titan Empires

    Titan Empires kendi üssümüzü kurarak düşman birimlerini yenmeye çalıştığımız bir strateji oyunudur.