Ending Days

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz özelliklere sahip onlarca savaş kahramanını yöneterek aksiyona doyacağınız sürükleyici bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve sürükleyici savaş senaryoları sayesinde bağımlısı olacağınız Ending Days, insan ırkının son bulması ve dev yaratıkların meydana çıkmasıyla yaşanması zor bir dünyada hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz benzersiz bir rol oyunudur.

Aksiyon içeren savaş sahneleri ve soluksuz takip edeceğiniz hikayeleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, tüm insanların hayatlarını kaybetmesi ve dünyayı yaratıkların istila etmesi üzerine tek başınıza kaldığınız bu ortamda hayatta kalmak için savaşmak ve kendi ordunuzu kurarak düşman saldırılarına karşı teyakkuzda olmaktır.

Ölümcül savaş aletleri ve birbirinden özel yeteneklerle donatılmış güçlü savaşçılar ile düşmanlarınıza ölüm saçabilir ve ganimet toplayarak yeni karakterlerin kilidini açabilirsiniz.

Nefes kesen RPG savaşlarına katılarak aksiyon dolu anlar geçireceğiniz sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil oyunlar arasında rol kategorisinde kendisine yer bulan ve binlerce savaş tutkunu tarafından keyifle oynanan Ending Days, hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz ve soluksuz oynayacağınız sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Ending Days

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
168.8 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz özelliklere sahip onlarca savaş kahramanını yöneterek aksiyona doyacağınız sürükleyici bir oyundur.

Dünyanın sonunun gelmesiyle birlikte yaşam mücadelesi vererek ortaya çıkan ilginç yaratıklar ve canavarlara karşı savaşacağınız Ending Days, mobil platformda rol oyunları kategorisinde yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu topluluğu tarafından keyifle oynanan benzersiz bir oyundur.

Aksiyon dolu savaş sahneleri ve sürükleyici senaryoları ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, farklı özelliklere ve silahlara sahip güçlü karakterler arasından dilediğinizi seçerek dev canavarlara karşı savaşmak ve rakiplerinizle birebir dövüşerek ganimet kazanmaktır.

Online platformda dünyanın her yerinden güçlü oyuncularla karşılaşabilir ve nefes kesen RPG savaşlarına katılarak zirveye adınızı yazdırabilirsiniz.

Ölümcül özelliklere sahip savaşçı kartlarını toplayarak rakiplerinize dilediğiniz hamleyi yapabilir ve seviye atlayarak hikayeyi ilerletebilirsiniz. İnsan ırkının yok olmasıyla başlayan ve felaketleri beraberinde getiren esrarengiz olayları çözerek düşmanlarınıza diz çöktüreceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı alandan rahatlıkla erişebileceğiniz Ending Days, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Animasters: Match3 PvP & RPG

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.