Endless Frontier Saga 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız eğlenceli bir rol yapma oyunudur.

Efsanevi kahramanlarla aksiyon dolu savaşlara katılacağınız ve rakiplerinizle birebir mücadele ederek ganimet kazanacağınız Endless Frontier Saga 2, mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve 5 milyondan fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan popüler bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve nefes kesen savaş senaryoları ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı özelliklere ve yeteneklere sahip onlarca karakter arasından dilediğinizi seçerek rakiplerinizle savaşmak ve görevleri tamamlayarak seviye atlamaktır. Savaşçılarınızı eğiterek savaşa hazırlayabilir ve yeni silahlar alarak düşmanlarınıza karşı daha da güçlü bir ordu kurabilirsiniz. İlerleyen bölümlerde farklı karakterlerin kilidini açabilir ve dev canavarlara sahip olabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile bağımlısı olacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda 150’den fazla savaş kahramanı ve onlarca canavar yer almaktadır. Ayrıca sayısız silah ve savaş aleti bulunmaktadır. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Endless Frontier Saga 2 ile sizde güçlü karakterleri yöneterek rakiplerinizle savaşabilir ve aksiyona doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Endless Frontier Saga 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
169.8 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız eğlenceli bir rol yapma oyunudur.

Hem Android hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarının hizmetine sunulan Endless Frontier Saga 2, dev canavarlara ve güçlü savaş kahramanlarına karşı aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz sürükleyici bir oyun olarak öne çıkıyor.

Çarpıcı grafikleri ve etkileyici savaş sahneleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, farklı özellikler barındıran yüzlerce karakter arasından dilediğinizi seçerek rakiplerinizle birebir savaşmak ve ganimet toplamaktır. Güçlü askerlerden ve ölümcül silahlardan yararlanarak kendi ordunuzu kurabilir ve düşman askerlerini bozguna uğratabilirsiniz. Askerlerinizi eğiterek seviyelerini yükseltebilir ve bölüm atlayarak farklı karakterlerin kilidini açabilirsiniz. Aksiyon dolu bölümleri ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca savaş meydanı ve birbirinden güçlü binlerce düşman askeri yer almaktadır. Ayrıca özel güçlere sahip yüzlerce savaşçı karakter bulunmaktadır. Rol oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan Endless Frontier Saga 2 ile sizde kendi ordunuzu kurarak düşmanlarınıza karşı eşsiz bir mücadelenin içine girebilir ve savaşları kazanarak unutulmaz zaferlere imza atabilirsiniz.  

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Iron Saga - Battle Mecha

    Aksiyon dolu gerçek zamanlı savaşlara katılarak rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Lumia Saga

    Gerçek zamanlı PVP savaşlarına katılarak aksiyona doyacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Endless Odyssey

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Jungle Adventures 2

    Renkli bir dünyaya dalacağız.
  • Dice Mage 2

    Büyülü bir dünyaya gireceğiz.
  • Doomsday on Demand 2

    Mutantlara karşı savaşacağız.
  • Weapon Throwing RPG 2

    Nefes kesen klan savaşları yapabileceğiniz sürükleyici bir rol oyunudur.
  • New York Mysteries 2

    Gizemli olayları ve sır dolu cinayetleri araştırarak macera dolu anlar yaşayacağınız eşsiz bir oyundur.