Escape Utsushiyo

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Düşündürücü bulmacalar ve eşleştirmeler yapacağınız sürükleyici bir oyundur.

İlginç tasarımlara sahip zorlu bulmacalar ve eşleştirmeler yaparak macera dolu bir hikayede rol alabileceğiniz Escape Utsushiyo, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve sürükleyici bulmacaları ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, ilginç kurallara ve düşündürücü çözüm yollarına sahip eşleştirmeleri ve bulmacaları çözerek hikayenin devamını getirmektir.

Onlarca kare bloğun üzerinde topla ilerleyerek gizli şekilleri çizebilir ve karışık olarak verilen bir dizi harf arasından anahtar kelimeyi bularak seviye atlayabilirsiniz. Ayrıca ilginç kuralla sahip sayı çarkını döndürerek üzerindeki şekilleri eşleştirebilir ve puan toplayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve zeka geliştirici bulmacaları ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerini destekleyen tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçireceğiniz Escape Utsushiyo, macera oyunları kategorisinde kendisine yer bulan zeka geliştirici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.           

Doğukan Çağlakpınar

Escape Utsushiyo

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
73.8 MB DOSYA BOYUTU

Düşündürücü bulmacalar ve eşleştirmeler yapacağınız sürükleyici bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı mecradan oyun severlerin hizmetine sunulan ve ücretsiz olarak oyuncuların erişimine açılan Escape Utsushiyo, macera dolu bir hikayede rol alarak ilginç bulmacalar çözeceğiniz zeka geliştirici eşsiz bir oyundur.

Basit ve sade grafikleri ile zorlanmadan oynayabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, harflerden, rakamlardan, kare bloklardan ve daha onlarca farklı unsurdan oluşan zorlu bulmacaları çözerek puan kazanmak ve hikayenin devamını getirebilmek için anahtarlar toplamaktır.

Karışık şekilde verilen harfleri uygun kelimeler haline getirerek verilen mesajları çözebilir ve yolunuza devam edebilirsiniz. İlginç tasarımı ve kafa karıştırıcı kuralları ile dikkat çeken sayı çarkını çevirerek zorlu bulmacaları tamamlayabilir ve ihtiyacınız olan puanlara erişebilirsiniz.

Ayrıca kare bloklardan oluşan şekil tablosunda topu çeşitli yönlere iteleyerek eşleştirmeler yapabilir ve çıkış yolunu bulabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde yer alan ve 100 bine yakın geniş bir oyuncu topluluğu tarafından keyifle oynanan Escape Utsushiyo, sürükleyici bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survival: Man vs. Wild - Island Escape

    Adada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Adventure Escape: Carnival

    Korku dolu sahneler karşımıza çıkacak.
  • Adventure Escape: Murder Inn

    Gizemli bir cinayeti çözmeye çalışacağız.
  • Escape Game: The Little Prince

    Gizli objeleri bularak topladığınız ipuçları ile çıkış yoluna ulaşmak için mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.