Estiman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Estiman, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz şekilli bulmaca oyunu.

Estiman, zamanın geçmek bilmediği durumlarda veya boş zamanlarda kafa dağıtmak için açıp oynayabileceğiniz renkli bulmaca oyunu. Neon stili ışıltılı görselleriyle kendisine çeken oyunda ekrana gelen şekiller, balonlar, rakamlar ve diğer objeleri belli bir düzende yok etmeniz gerekiyor.

Basit görsellere sahip olduğundan tüm Android cihazlarda akıcı oynanış sunan Estiman, ne kadar dikkatli aynı zamanda da ne kadar çabuk olduğunuzu gösterebileceğiniz bir bulmaca oyunu. Bölümleri geçmek için tek yapmanız gereken karşınıza çıkan farklı renk ve boyutta geometrik şekil, baloncuk veya rakamların kaçar adet olduğunu sayıp en fazla olandan en aza doğru patlatmak. Sayıca en fazla olanı bulmak ilk bölümler oldukça basit olmasına karşın oyunun ortalarından sonra zorlaşıyor. Kolay ayırt edilebilen şekiller yerine iç içe geçirilmiş daha karmaşık görünen şekiller çıkıyor. Tabii ki süreye karşı oynamanın da bir artısı oluyor.

Erkan Calp

Estiman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Estiman, neon stili görsellere sahip şekilli bulmaca oyunu.

Estiman, kafa rahatlatmak için birebir bulmaca oyunu. Neon stili görselleriyle kendisine çeken oyunda geometrik şekiller, baloncuklar, rakamlara doğru sırayla dokunarak ilerlemeye çalışıyorsunuz. Rengarenk şekiller arasından yanlış olana dokunursanız bölümü tekrar ediyorsunuz. Yani oyunda hata yapma lüksünüz yok.

Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan renkli bulmaca oyununda amaç ekrandaki şekilleri, kimi zaman rakamları temizlemek. Ancak bunu doğru sırayla yapmanız; sayısı en fazla olandan en aza gitmeniz gerekiyor. İlk başlarda fazla şekil olmadığından renkli olsalar da saymak kolay oluyor ancak ilerledikçe sayılarının artmasıyla neredeyse iç içe girmiş şekilde karşınıza çıkıyor. Bir yandan saymakla uğraşıp diğer yandan süreyi takip etmek zorlaştığından oyunun tadını yeni almaya başlıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada