Eternal Senia

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Senia’nın macerasına ortak olacağız.

Sanctum Games imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Eternal Senia mobil rol oyunu olarak iki farklı platformda oynanıyor.

Rengarenk bir yapıya sahip olan ve genellikle bayanlara özgü içeriklerden oluşan Eternal Senia’da oyuncular Senia adında dişi bir karakterin düşmanları ile savaşmasına yardımcı olmaya çalışacaklar. Basit ama bir o kadar da zorlu oyun mekaniklerine sahip olan yapımda çeşitli yan karakterler de yer alacak.

Oyuncular yan karakterlerin de yardımı ile birbirinden farklı düşmanların karşısına çıkacak ve onları etkisiz hale getirmeye çalışacaklar. Zorlayıcı olarak 5 farklı bölüme sahip olan mobil yapımda yeni ve farklı karakterler ile de tanışma fırsatı bulabileceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

Eternal Senia

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
410.6 MB DOSYA BOYUTU

Senia’nın macerasına ortak olacağız.

Android ve İOS platformu için geliştirilen ve ücretsiz olarak yayınlanan Eternal Senia bir Sanctum Games oyunu olarak karşımıza çıktı.

Günümüzde 500 binden fazla oyuncu tarafından hem Android hem de İOS platformunda oynanan Eternal Senia’da benzersiz savaşlara katılacağız. Oyun içerisinde Senia adındaki dişi karaktere yardım ederek düşmanları karşısında galibiyet elde etmesini sağlayacağız.

Google Play’de 4.8 gibi bir inceleme puanına da sahip olan yapım yarım milyondan fazla oyuncusu ile yüzleri güldürmeye devam ediyor. Mobil rol oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilen Eternal Senia, zengin içeriği ile her kesimden oyuncuya hitap etmeye devam ediyor.

Genellikle dişi karakterlere ev sahipliği yapan oyunda yeni karakterler ile de tanışabilecek ve maceramıza onları da ortak edebileceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fellow: Eternal Clash

    Eş zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Eternal Sword

    Kendi savaşçınızı tasarlayarak nefes kesen RPG savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Devil Hunter: Eternal War

    Yeni bir krallık yarat, düşmanlarını alt et.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.