Etstur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Tatil planlarınızı akıllı telefonlarınız üzerinden yaparak uygun fiyatlarla tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Türkiye’nin önde gelen tatil acentesi etstur’un resmi Android uygulaması ile tatil planlarınızı daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Yurt içinde 3000, yurt dışında 7000’i aşkın otel seçeneğiyle hizmet veren etstur, dünyayı gezebileceğiniz turları da uygun fiyatlarla sunuyor. Otel rezervasyonlarınızı birkaç tıkla anında gerçekleştirmenize olanak sağlayan uygulamada en çok tercih edilen otelleri de görebiliyorsunuz. Seçmiş olduğunuz otelin sunduğu tüm imkanları inceleyebileceğiniz, belirtilen fiyata dahil olan her şeyi görebileceğiniz uygulamada gönül rahatlığıyla plan yapabilirsiniz. Tatilinizi ucuza getirmek istiyorsanız erken rezervasyon otelleri bölümünü kullanabiliyorsunuz. Uygulamaya özel indirimlerden faydalanarak, ucuz ve kaliteli konaklamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Bütçenize uygun otelleri ve tatil fırsatlarını arama bölümündeki filtreleme seçeneklerini kullanarak bulabileceğiniz, kalacağınız otelin tüm detaylarına ulaşarak gönül rahatlığıyla tatil planı yapabileceğiniz etstur uygulamasını Android cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. 

Volkan Yılmaz

Etstur

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
380 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

Etstur, binlerce oteli bünyesinde barındıran ücretsiz ve Türkçe otel arama uygulamasıdır.

Etstur, hem iPhone hem de iPad üzerinden kullanılabilen Türkçe ve ücretsiz otel bulma uygulamasıdır. Yurt içinde 1000’i yurt dışında da 250’yi aşkın otel seçeneği ile en kapsamlı otel arama uygulamalarından biridir.

Etstur, akıllı telefon ve tabletinizle dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde otel seçip rezervasyonunuzu anında yapmanızı sağlayan bir seyahat uygulaması. Modern ve sade arayüz ile gelen uygulama en çok tercih edilen ve size en yakın otelleri listelemekle birlikte şehir, otel ismi ile de aradığınız otele kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. Herhangi bir oteli seçtiğinizde o otel hakkında tüm bilgiler karşınıza çıkıyor. Otelde sunulan hizmetlerden daha önce o otelde bulunmuş kişilerin puanlarına, otelin konumundan fiyat tablosuna tüm bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Rezervasyon işlemini doğrudan uygulama üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz. Yer, konaklama türü, özellikleri ve tabii ki fiyat aralığı gibi filtreleme altında bulunan seçenekler de bütçenize en uygun otele hızlıca ulaşmanızı sağlıyor.

Henüz tatile çıkmadıysanız, otel seçiminde de çok kararsızsanız Etstur’un resmi mobil uygulaması size yardımcı olacaktır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ViewRanger

    ViewRanger uygulamasında yürüyüş, koşu ve bisiklet aktiviteleri için uygun rotaları görebilirsiniz.
  • Kocaeli Yürüyüş Parkurları

    Kocaeli Yürüyüş Parkurları ile Kocaeli'de bulunan yürüyüş ve bisiklet yollarını görebilir, yol tarifi alabilirsiniz.
  • oBilet

    oBilet uygulaması ile Android cihazınızdan hızlı bir şekilde otobüs bileti satın alabilirsiniz.
  • Lookum

    Büyük firmalara tek bir platform üzerinden ulaşın.
  • Rentalcars.com

    Rentalcars.com uygulaması ile Android cihazlarınızdan hızlı bir şekilde araba kiralayabilirsiniz.
  • Pamukkale Turizm

    Pamukkale Turizm uygulaması, Android akıllı telefonlar için geliştirilmiş online bilet satın alma uygulamasıdır.
  • Total İstasyonları

    Yakıt alımlarınızda puan kazanmak ve size özel seyahat asistanından faydalanmak için Total İstasyonları uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Hız Kamerası Türkiye

    Hız Kamerası Türkiye uygulaması ile seyahat ederken tüm radar noktalarını ve hız kamerası bulunan yerleri öğrenebilirsiniz.