EvoCreo

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Farklı canavar türleri ile savaşacağız.

İlmfinity imzası ile geliştirilen ve yayınlanan EvoCreo günümüzde iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor.

Mobil rol oyunları arasında yer alan EvoCreo, Android ve İOS platformunda aktif olarak 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Gerçeklikten uzak ve fantastik bir oynanışın yer aldığı yapımda 130’un üzerinde farklı canavar türü yer alıyor.

Farklı karakterlerin ve yaratıkların yer aldığı yapımda arena savaşlarına katılabilecek, birbirinden farklı mücadelerde boy gösterebileceğiz. Gerçek zamanlı olarak dünyanın farklı yerlerindeki oyunculara da meydan okuyabileceğimiz yapımda animasyonlar ve içerikler oldukça başarılı bir şekilde karşımıza çıkıyor. İki farklı platformda çapraz olarak da oynanabilen yapım kitlesini artırmaya devam ediyor.

EvoCreo Google Play üzerinde 4.1 olarak değerlendirildi.

Doğukan Çağlakpınar

EvoCreo

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
163.3 MB DOSYA BOYUTU

Farklı canavarlarla savaşacağız.

Mobil rol oyunlarına olan ilgi her geçen gün artmaya devam ederken birbirinden kaliteli oyunlarda ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Mobil rol oyunları arasında yer alan ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları karşı karşıya getiren EvoCreo’da bunlardan birisi.

Hem Android hem de İOS platformunda ücretsiz yapısı ile oyuncuların beğenisini kazanan yapım 100 binden fazla oyuncuya sahip. Her kesimden oyuncuya ulaşan ve beğenisini kazanan oyun bünyesinde birbirinden farklı karakter ve canlılara yer veriyor.

Çapraz platform desteği ile iki fakrlı platformdaki oyuncuları karşı karşıya getiren yapımda animasyonlar eşliğinde savaşlara katılacak ve bu savaşlardan galibiyetle ayrılmaya çalışacağız. 40 saatten fazla bir oynanış süresine sahip olan yapımda 130 farklı canavar türü de yer alıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.