Extra Color

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken bir mobil beceri oyunu

Extra Color, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz bir mobil oyun olan Extra Color ile renkli bir atmosferde oyun deneyimi yaşıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olan Extra Color, zorlu görevlerin üstesinden gelmeniz gereken bir mobil oyundur. Sonsuz oyun moduna sahip olan oyunda minimalist bir atmosfer yer alıyor. Metroda, otobüste ve toplu taşıma araçlarında rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda tek yapmanız gereken en uygun zamanda ekrana dokunmak. 90'dan fazla karaktere de sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak karakterlerin kilitlerini açabiliyorsunuz. Hem yatay hemde dikey olarak oynayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Birbirinden zorlu görevleri de tamamlayarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanacağınız Extra Color oyununu sakın kaçırmayın. Extra Color oyunu sizleri bekliyor.

Extra Color oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Extra Color

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
146 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu

Extra Color, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda reflekslerinizi sonuna kadar sınıyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Extra Color, sonsuz oyun modu ve keyifli kurgusuyla karşımıza çıkıyor. Minimalist ve rengarenk bir atmosfere sahip olan oyunda renkleri eşleştirerek puanlar kazanıyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bu oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. En uygun zamanda ekrana dokunarak ilerleme sağlayabileceğiniz Extra Color, aynı zamanda 90'dan fazla zorlu göreviyle de dikkat çekiyor. Toplu taşıma araçlarında seyehat ederken rahatlıkla oynayabileceğiniz Extra Color'ı sakın kaçırmayın. Birbirinden zorlu görevleri de tamamlayarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanacağınız Extra Color sizleri bekliyor.

Extra Color oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brain Color Challenge - BCC

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • Color Ball Blast

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Color Bump 3D

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Color Push 3D

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Color Roll 3D

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Color Saw 3D

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Color Trouble

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Tower Color

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu