Eye Color Studio

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33,393 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Çektiğiniz fotoğraflardaki göz renginizi değiştirebilmek için bu ücretsiz Android uygulamasını kullanabilirsiniz.

Android akıllı telefon ve tabletinizde fotoğraflarınızdaki gözleriniz üzerinde renk değişiklikleri yapmak istiyorsanız Eye Color Studio uygulaması tam sizin için hazırlanmış demektir. Zira uygulamanın içerisinde bulunan patentli yüz simülasyonu yeteneği sayesinde fotoğraflarınızın göz rengini değiştirdiğinizde hiç sırıtmadan, oldukça gerçekçi bir şekilde sonuçlar elde edebiliyorsunuz.

Renk tonlarını değiştirmenin yanında efektler de mevcut. Bu efektler arasında standart renklerden tutun da egzotik renk seçeneklerine, korkunç gözlere, uzaylı gözlerine ve kendi hazırlayacağınız özel göz tasarımlarına kadar pek çok opsiyon kullanılmak için sizi bekliyor. Bu özel göz tasarımları sayesinde eğlenceli vakit geçirme imkanı da doğuyor ve insanları belki de korkutmak için inanılmaz gözler hazırlayabiliyorsunuz.

Gerçek zamanlı olarak yüzlerce farklı gözü simüle edebilen uygulama böylece anında sonuçları görmenize imkan tanıyor. Dilerseniz kameranızdan direkt olarak fotoğraf çekebilir, dilerseniz de Facebook albümlerinizden fotoğrafları getirterek göz renklerinizi değiştirebilirsiniz. Daha sonra elde ettiğiniz sonuçları Facebook, Twitter ve e-posta yolu ile paylaşmak da bir o kadar kolay.

Yiğit Ekim Demir

Eye Color Studio

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,325 TOPLAM İNDİRME
36.2 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad'inizi kullanarak fotoğraflardaki göz renginizi değiştirmek için hemen bu ücretsiz uygulamayı indirin.

Eye Color Studio uygulaması iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazlarınızda çektiğiniz fotoğrafların göz renklerini değiştirmek ve inanılmaz şekillere ve renklere sokmak için kullanabileceğiniz uygulamalardan bir tanesi.

Uygulamayı dilerseniz kırmızı gözleri düzeltmek için, dilerseniz de gözlerinizde keyfi renk değişiklikleri yapmak için kullanabilirsiniz. Sadece göz rengi değiştirme değil, aynı zamanda göz bebeklerini değiştirme, gözün beyazı ile oynama gibi seçenekler de barındıran uygulama sayesinde gözlerle ilgili yapılamayacak şey kalmıyor diyebilirim.

Kameranız ile hemen fotoğraf çekebilir veya Facebook albümlerinizdeki resimleri uygulama içerisine alabilirsiniz. 100'den fazla göz rengi ve şekli barındıran uygulama dilerseniz kendinize özel bir göz rengi yapmanıza da olanak tanıyor. Daha sonra dilerseniz Twitter ve Facebook üzerinden elde ettiğiniz sonuçları arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eye Color Changer

    Eye Color Changer uygulaması ile Android mobil cihazlarınızda kolayca göz renginizi değiştirebilirsiniz.
  • Change Hair And Eye Color

    Change Hair And Eye Color, fotoğraflarınızdaki saç ve göz renginizi kolayca değiştirebilmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Hair Color Studio

    Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak saç renginizi değiştirmek için bu ücretsiz uygulamayı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Passport Photo ID Studio

    Passport Photo ID Studio biyometrik fotoğraf hazırlamanıza yardımcı olan bir uygulamadır
  • Photo Studio

    Photo Studio, hem amatör hem de profesyonel fotoğrafçılar için güçlü bir efekt ekleme ve düzenleme uygulamasıdır.
  • WWE 2K16 Creation Studio

    WWE 2K16 Creation Studio kameranız aracılığıyla yüzünüzü WWE 2K16'ya aktarmanıza yardımcı olan bir uygulama
  • Studio Design

    Studio Design, muhteşem dizaynlar oluşturarak arkadaşlarınız ile anında paylaşabileceğiniz etkileyici ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Movie Maker: Best Video Studio

    Movie Maker: Best Video Studio, akıllı telefon ve tabletleriniz ile çektiğiniz videolar üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ve hatta kendinize kısa filmler çekebileceğiniz başarılı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.