Facets

x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Facets mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı uygulamasıdır

Facets kullanıcılara yeni duvar kağıtları keşfetme imkanı veren ve içerisinde ilginç duvar kağıdı tasarımlarına yer veren bir Android duvar kağıdı uygulaması olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir uygulama olan Facets senenin her gününü 1 duvar kağıdı sloganıyla çıkış yapmakta. Uygulama Avustralyalı sanatçı Justin Maller'in 1 yıl boyunca ürettiği çalışmaları mobil cihazlarınıza taşıyor. Knedine has bir tarza sahip olan bu duvar kağıdı çalışmalarıyla ana ekranınızın sıkıcı bir görüntü almasının önüne geçebiliyorsunuz.

Facets içerisinde 1920 x 1080 Full HD çözünürlükte duvar kağıtları bulunmakta. Kullanıcılar uygulama içerisinden direkt olarak bu duvar kağıylarını ana ekranlarına yerleştirebilecekleri gibi Muzei uygulaması aracılığıyla duvar kağıtlarının belli zamanlarda otomatik olarak değişmelerini sağlayabilirler.

Can Erdil Şentürk

Facets

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Facets mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı uygulamasıdır

Facets içerisinde oldukça orijinal sanatsal çalışmalara yer veren bir iPhone duvar kağıdı uygulaması olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde kullanabileceğiniz özgün bir duvar kağıdı uygulaması olan Facets, Avustralyalı sanatçı Justin Miller'ın bir yıl süren "her güne bir görsel" adlı çalışması sonucu üretilen duvar kağıtlarını içeriyor. Uygulama içerisinde yer alan 365 duvar kağıdı ile kullanıcılar senenin her günü mobil cihazlarına yeni bir görünüm kazandırarak iç acıcı bir görüntü yakalayabiliyorlar.

Facets içerisinde kullanıcılar duvar kağıdı seçeneklerine göz atarken dilediklerini favorilerine ekleyebiliyorlar. İstediğiniz duvar akğıdını tam ekran görebilmeniz mümkün, uygulama içerisindeki duvar akğıtlarını dilerseniz ana ekranınıza, dilerseniz kilit ekranınıza yerleştirebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Notch Battery Bar

    Çentikli Android telefonlarda çentiğin çevresinde pil seviyesini gösteriyor.
  • Samsung QuickStar APK

    Samsung Good Lock QuickStar APK: Hızlı ayarlar menüsünü renklendirin, ekran simgelerini kaldırın, saat yerini değiştirin.
  • Flick Launcher

    Flick Launcher uygulaması akıllı telefonlarınıza yeni özellikler katan başarılı bir launcher uygulaması.
  • Samsung NavStar APK

    Samsung Good Lock NavStar APK: Android telefonunuzun navigasyon çubuğunu özelleştirin.
  • Darkmatte

    Darkmatte uygulamasında koyu tonların hakim olduğu ikon paketlerini bulabilirsiniz.
  • Navbar Apps

    Navbar Apps uygulamasıyla akıllı telefonlarınızın görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.
  • Power Shade

    Power Shade uygulaması ile bildirim panelini kendi zevkinize göre özelleştirebilirsiniz.
  • Sesame

    Sesame uygulamasıyla akıllı telefonlarınızda gelişmiş ve derinlemesine arama yapabilirsiniz.