Fairy Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Büyülü bir şehir kurarak hayalinizdeki imparatorluğa ulaşacağınız eşsiz bir oyundur.

Orta çağda kendi krallığınızı kurarak macera dolu bir serüvene atılacağınız ve çeşitli alanlarda üretim yaparak ticaret yapacağınız Fairy Kingdom, Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, orta çağ döneminde yaşamınızı sürdürerek kendi krallığınızı kurmak için mücadele etmek ve büyüler yaparak çiftlikte üretime geçmektir. Boş bir alan üzerine dilediğiniz bina ve ticaret alanlarını inşa edebilirsiniz. Şehrinize değirmenler, çiftlikler, atölyeler, demirci ocakları, simya laboratuarları ve daha onlarca farklı alanda faaliyet gösteren konut yapabilirsiniz.

Büyülü bir şatoda size verilen görevleri yerine getirerek yeni sihirlerin kilidini açabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Oyunda kötü cadıyla savaşarak şehrinizi korumalı ve büyülü yaratıkları toplayarak dev bir koleksiyon oluşturmalısınız.

1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çeken Fairy Kingdom, sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız popüler bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Fairy Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
244.8 MB DOSYA BOYUTU

Büyülü bir şehir kurarak hayalinizdeki imparatorluğa ulaşacağınız eşsiz bir oyundur.

Hayalinizdeki şehri inşa ederek orta çağda kendi krallığınızı oluşturabileceğiniz ve çiftliğinizde çeşitli ürünler üreterek ticaret hacminizi büyütebileceğiniz Fairy Kingdom, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen ve ücretsiz olarak hizmet veren sıra dışı bir oyundur.

Renkli grafikleri ve eğlenceli müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, perili bir köşkte size verilen görevleri yerine getirerek yeni objelerin kilidini açmak ve şehrinizi geliştirmek için mücadele etmektir. Büyü ve sihir yaparak bölgenizdeki binaları güzelleştirebilir ve çiftliğinizde birçok şeyi üretebilirsiniz. Simya laboratuarları, atölyeler, çiftlikler, demirci ocakları, değirmenler ve daha onlarca farklı alanda faaliyet gösteren yeni binalar inşa edebilirsiniz. Kötü niyetli cadıyla mücadele ederek şehrinizi ilginç yaratıklardan korumalı ve seviye atlayarak yolunuza devam etmelisiniz. Ayrıca görevleri tamamladıkça farklı karakterlere ulaşabilir ve koleksiyonunuzu büyütebilirsiniz.

Hem Android hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarının hizmetine sunulan Fairy Kingdom, sürükleyici bölümleri ve bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fairy Tales

    Onlarca farklı masalın yer alığı, çocuklara özel hazırlanmış eşsiz bir oyundur.
  • Fancy Blast: Cozy Journey to Magic Fairy Tales

    Farklı şekillerden oluşan eşleştirme bloklarının yer aldığı eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Majesty: Northern Kingdom

    Sürükleyici strateji savaşlarına dahil olacağız.
  • Stormbound: Kingdom Wars

    Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.
  • Own Kingdom

    İlginç yaratıklara karşı stratejik savaşlar yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Kingdom Adventurers

    İşgale uğrayan topraklarınızı geri almak için aksiyon dolu savaşlar yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Idle Kingdom Builder

    Kendi köyünüzü kurabileceğiniz ve farklı alanlarda üretim yaparak para kazanabileceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • Poke Fairy

    Gerçek zamanlı olarak pokemon savaşlarına katılacağız.