Family Farm Seaside

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,481 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Family Farm Seaside, çiftliğinizi kontrol edip yöneteceğiniz oldukça eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.

Family Farm Seaside, Android platformu için geliştirilen bağımlılık yapma etkisine sahip eğlenceli bir çiftlik yönetme oyunudur. Sınırsız eğlence sunan oyun ile saatlerce keyifli vakit geçirebilmek mümkün.

Oyunda çiftlik ile ilgilenerek yönetimini sağlamalısınız. Çiftlik içerisindeki hayvanlar, büyüyen bitkiler ve makinelerin hepsini gıda üretimi için kullanabilirsiniz. Ektiğiniz ürünlerin yetiştikten sonra gıda üretimi yapmak için ihtiyacınız olan kaynakları elde edebiliyorsunuz.

Family Farm Seaside'ı oynamaya başladığınızda, oyun içerisinde yer alan karakterler oyun hakkındaki basit ve gerekli bilgileri size göstermektedir. Bu bilgileri öğrenerek herhangi bir zorluk olmadan oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. Benzer türdeki çiftlik yönetimi oyunlarına göre daha iyi grafiklere sahip olan oyunun farklılıklarını daha önce benzer oyunları denediyseniz hemen farkedebilirsiniz.

Oynaması tamamen ücretsiz olan Family Farm Seaside oyununda, arkadaşlarınızı bularak, onları kendinize komşu olarak ekleyebilirsiniz. Ayrıca komşularınız ile ürün değişimi yaparak elinizde olmayan fakat ihtiyacınız olan ürünleri elde edebilirsiniz. 200'den fazla tarım ürünü bulunan oyunda, tarlalarınıza ürün ekmeli, yetiştirmeli ve toplamalısınız. Toplama işleminden sonra bu ürünleri satabiliyorsunuz.

Kilidini açmanız gereken 40 görev oyun içerisinde sizi bekliyor. Çiftliğinizde daha fazla çalışarak arkadaşlarınız ile kıyasıya girdiğiniz yarışı önde bitirmeye çalışmalısınız. Oynamak için internet bğlantısı gerekli olan Family Farm Seaside'ı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek bir an önce oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunun aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek hem oyun hakkında hemde grafikleri hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Barış YANIK

Family Farm Seaside

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
606 TOPLAM İNDİRME
51.8 MB DOSYA BOYUTU

Family Farm Seaside iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir çiftlik kurma oyunudur.

Family Farm Seaside özellikle çiftlik kurma oyunlarından keyif alan oyunseverlere hitap eden ücretsiz bir yapım. Hem iPhone hem de iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz Family Farm Seaside’daki amacımız çiftlik kurmak ve bu çiftliği en güzel şekilde yönetmek.

Dünya çapında 60 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Family Farm Seaside gerçekten bağımlılık yaratan bir yapıya sahip. Çünkü oyun hızlı tükenmiyor ve heyecanını uzun süre başarıyla muhafaza ediyor. Family Farm Seaside, „Acaba ne olacak?“ sorusunu sık sık sorduruyor ve oyunseverlere kısa sürede tüketemeyecekleri bir deneyim vaat ediyor.

Oyunun temel özellikleri arasında;

  • Tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor
  • Dünya çapından oyuncularla bir araya gelip etkileşime girebilme özelliği mevcut
  • 200’den fazla ürünü ekip biçebilme şansı
  • Günlük görevlerle canlı tutulan oyun yapısı
  • Eğlenceli grafikler

Temel olarak Hay Day’e benzeyen Family Farm Seaside, Facebook’ta popüler olan çiftlik kurma oyunlarının başarılı temsilcileri arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm Fantasy

    Farm Fantasy, kendi çiftliğinizi kurup yönetebileceğiniz bir mobil oyundur.
  • Dr. Panda Farm

    Dr. Panda Farm, küçük yaşta kişilere yönelik hazırlanmış çiftlik kurma oyunu.
  • Royal Family

    İmparatorluğumuzu yönetmeye çalışacağız.
  • The Addams Family

    Kendi korku evinizi inşa ederek macera dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Stormhill Mystery: Family Shadows

    Gizemli mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak için araştırmalar yapabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Tiny Farm

    Rengarenk hayvanlardan kurulu büyük bir çiftliği yöneterek macera dolu görevle üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • My Free Farm 2

    Çiftliğimizi yönetmeye çalışacağız.
  • Farm Tribe 3

    Online olarak arkadaşlarımızla çiftçilik yapacağız.