Family Yards: Memories Album

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME

Family Yards: Memories Album, Android platformunda hikaye odaklı üçlü eşleştirme oyunu olarak yerini alıyor.

Family Yards: Memories Album, hikaye odaklı ilerleyen nadir üçlü eşleştirme oyunlarından biri. Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz renkli bulmaca oyununda göz alıcı bahçenin bakımıyla ilgileniyorsunuz. Bahçe işleriyle tek başınıza uğraşmaktan zorlandığınız vakitlerde sosyal ağa bağlanarak arkadaşlarınızdan yardım alma şansına da sahipsiniz.

Hem görselleri hem de oynanışıyla her yaştan kişiye hitap eden bulmaca oyununda meyveleri eşleştirerek ilerliyorsunuz ancak bunu yapmanızın bir nedeni var: Büyükanne ve büyükbabanızın artık ilgilenemediği aile bahçesini yenilemek. Zaten cenneti akla getiren, türlü çiçeklerle donatılmış yemyeşil bir bahçe olan bahçeyi daha da iyi hale getirmek için uğraş veriyorsunuz. Sadece çiçek değil, dekoratif amaçlı kullanabildiğiniz birçok öğe var. Hikaye ilerledikçe yeni karakterlerle de tanışıyorsunuz.

Erkan Calp

Family Yards: Memories Album

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Family Yards: Memories Album, iOS cihazınızda oynayabileceğiniz meyve eşleştirme oyunu.

Family Yards: Memories Album, iPhone ve iPad’de oynanabilen meyve eşleştirme oyunu. Benzerlerinden farklı olarak bir hikaye üzerinden ilerliyor ve oyunda birçok eğlenceli karakterle tanışıyorsunuz. Her zaman olduğu sosyal ağa bağlanarak arkadaşlarınızı davet edip onlarla oynama şansına sahipsiniz.

Çocuklar kadar yetişkinlerin de ilgisini çekecek kalitede görseller ve oynanış sunuyor Family Yards: Memories Album oyunu. Oyun klasik üçlü eşleştirme oyunu formatında ancak hikaye üzerinden gittiğinden çok daha keyif veriyor oynaması. Meyveleri eşleştirerek ilerlediğiniz oyunda artık büyükanne ve büyükbabanızın bakamadığı bahçenin bakımını üstleniyorsunuz. Bahçe işleriyle ilgilenemeyen büyüklerinizden aldığınız bahçeyi dekorasyonlarla çok daha iyi hale getirmeye çalışıyorsunuz. Tamir işleriyle de siz uğraşıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ghosts of Memories

    Ghosts of Memories kaliteli bir mobil bulmaca oyunudur
  • Family Guy Freakin Mobile Game

    Family Guy Freakin Mobile Game, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Family Zoo: The Story

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Family Zoo: The Story mobil oyunu, klasik üçlü eşleştirme bazında bulmacaları çözerek bir hayvanat bahçesi inşa edebileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Family Hotel

    Otel inşa etmeye çalışacağız.
  • Disney Memories HD

    Disney Memories HD uygulaması ile Android cihazlarınızda çektiğiniz fotoğraflar Disney kahramanları ile renklenecekler.
  • TTNET Müzik Lookin

    TTNET Müzik Lookin, albüm kapağını tarayarak albüm içeriğini gösteren bir mobil uygulamadır.
  • Drink Beer, Neglect Family

    Drink Beer, Neglect Family ilginç bir mobil platform oyunudur
  • Family Center

    Family Center uygulaması ile çocuğunuzun mobil cihaz kullanımını kontrolünüz altına alabilirsiniz.