Fancy Blast: Cozy Journey to Magic Fairy Tales

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

Farklı şekillerden oluşan eşleştirme bloklarının yer aldığı eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.

Eşleştirmeler yaparak masal dünyasına yolculuk yapabileceğiniz ve kendi evinizi inşa edebileceğiniz Fancy Blast, yüz binden fazla oyun severin vazgeçilmezi olan eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan ve etkileyici grafikleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı şekle ve renge sahip blok yığınları arasından aynı olanları eşleştirmek ve çeşitli objelerin kilidini açmaktır. Aynı renkte ve şekildeki 3 bloğu eşleştirerek blokları azaltabilir ve puan biriktirerek masal dünyasına inşa edeceğiniz eşyaları satın alabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve keyif verici bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yüzlerce farklı eşleştirme bölümü ve onlarca farklı masal karakteri yer almaktadır. Eşleştirmeleri başarıyla tamamlayarak bahçenize ekebileceğiniz yeni çiçek tohumları toplayabilir ve birçok objeye ulaşabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlarda oyun severlerle buluşan ve ücretsiz olarak hizmet veren Fancy Blast, masal dünyasında dolaşarak eğlenceli eşleştirmeler yapabileceğiniz ve zihninizi güçlendirebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Fancy Blast: Cozy Journey to Magic Fairy Tales

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
281.1 MB DOSYA BOYUTU

Farklı şekillerden oluşan eşleştirme bloklarının yer aldığı eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolayca ulaşabileceğiniz ve hiçbir ücret ödemeden indirebileceğiniz Fancy Blast, keyif verici eşleştirmeler yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Masalsı grafikleri ve etkileyici tasarımı ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, çanta, şemsiye, çiçek ve daha onlarca farklı şekilden oluşan blokları uygun bir şekilde birleştirmek ve çeşitli objelerin kilidini açmaktır. Aynı şekle ve renge sahip en az 3 bloğu bir araya getirerek eşleştirmeleri başarılı bir şekilde tamamlamalısınız. Böylece masal dünyanızı kurmak için ihtiyacınız olan eşyaları satın alabilir ve görevleri başarıyla yerine getirebilirsiniz.

Oyunda 800’den fazla eşleştirme bölümü ve yüzlerce farklı obje yer almaktadır. Aynı şekilleri eşleştirerek blok yığınlarını eritebilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Bu sayede dilediğiniz masal dünyasını oluşturabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Mobil oyun dünyasında bulmaca kategorisinde yer alan ve yüz binden fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Fancy Blast, sürükleyici bölümleri ve zihin geliştirici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz keyif verici bir eşleştirme oyunu olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gem Blast: Magic Match Puzzle

    Aynı nesneleri yok edeceğiz.
  • Fairy Tales

    Onlarca farklı masalın yer alığı, çocuklara özel hazırlanmış eşsiz bir oyundur.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Fancy Tale

    Farklı türdeki seviyelerdeki bulmacaları çözeceğiz.
  • Mansion Blast

    Eski bir konağı dekore etmeye çalışacağız.
  • Blast Voyage

    Klasik bir şeker patlatma oyunu oynayacağız.
  • Carnival Blast

    Nesneleri yok etmeye çalışacağız.
  • Crafty Candy Blast

    Farklı seviyelerde bulmacalar ile karşılaşacağız.