Far Cry 4 Arena Master

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,341 TOPLAM İNDİRME

Far Cry 4 Arena Master, Far Cry 4'ün resmi mobil oyunudur

Far Cry 4 Arena Master, Far Cry 4'ün geliştiricisi Ubisoft'un bu yeni açık dünya FPS oyunuyla birlikte yayınladığı resmi Far Cry 4 mobil oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun ve Far Cry 4 yardımcı uygulaması olan Far Cry 4 Arena Master bir kart oyunu şeklinde tasarlanmış. Oyunda temel olarak Far Cry 4 dünyasında görebileceğimiz paralı askerleri ve vahşi hayvanları toplayarak kendi takımımızı oluşturuyoruz ve bu takımı kullanarak diğer oyuncularların takımlarıyla şöhret ve para için savaştırıyoruz.

Far Cry 4 Arena Master uygulaması eğer Far Cry 4 oyununa sahipseniz oyununuzla bağlantı kurabiliyor ve bu sayede arena kariyeriniz paylaşılabiliyor. Bunun yanında arkadaşlarınıza Far Cry 4 arena karşılaşmaları için davet de gönderebiliyorsunuz. Far Cry 4 Arena Master'da oyuncular Far Cry 4 haritasına erişerek askerlerini yeni askerler ve vahşi hayvanlar toplamak için göreve gönderebiliyorlar. Bu harita Far Cry 4 oyununda açtığınız harita ile aynı harita. Far Cry 4'te daha önceden aktifleştirdiğiniz gözcü kuleleri, çan kuleleri ve diğer gelişimler Far Cry 4 Arena Master'da da oyundaki ilerleyişinizi etkiliyor.

Far Cry 4 Arena Master'da kafeslerin kilidini açarak yeni savaşçılar ve vahşi hayvanları takımınıza dahil edebilmektesiniz. Bunun yanında savaşçı alım satımı yapabiliyor, hayvanlar avlayabiliyor ve yeni savaşçılar yetiştirebiliyorsunuz. Oyunu hem tek başınıza, hem de diğer oyunculara karşı oynayabilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

Far Cry 4 Arena Master

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,937 TOPLAM İNDİRME

Far Cry 4 Arena Master resmi Far Cry 4 mobil uygulamasıdır

Far Cry 4 Arena Master, Ubisoft'un son açık dünya FPS oyunu Far Cry 4 ile birlikte yayınadığı resmi Far Cry 4 mobil oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama olan Far Cry 4 Arena Master hem kendi başına bir oyun, hem de Far Cry 4 yardımcı uygulaması olarak tanımalanbilir. Bir kart oyunu şeklinde tasarlanmış oyun yapısına sahip olan Far Cry 4 Arena Master'da oyuncular paralı askerlerini ve çeşitli vahşi hayvanları kullanarak takımlar oluşturuyorlar ve takımlarıyla arenaya çıkarak arenanın ustası olmak için mücadele veriyorlar.

Far Cry 4 Arena Master'da oyunculara takımlarını geliştirmek için farklı seçenekler sunuluyor. Dilerseniz askerlerinizi vahşi hayvan avlamaya veya yeni askerler toplamaya gönderebiliyorsunuz. Bunun yanında oyunu oynadıkça kafeslerin kilidini açabiliyor ve yeni savaşçılar ve vahşi hayvanlar kazanabiliyor, savaşçı veya vahşi hayvanları alıp satabiliyorsunuz.

Far Cry 4 Arena Master'da oyunda yer alan harita Far Cry 4'teki haritayla paralel bir yapıya sahip. Eğer Far Cry 4'ü oyun konsollarınızda veya bilgisayarlarınızda oynuyorsanız oyun içerisindeki haritadaki ilerlemeniz kaydediliyor ve Far Cry 4 Arena Master'a aktarılıyor. Bu sayede oyunda açılan gözcü kuleleri ve kontrol noktaları da Far Cry 4 Arena Master'da aktifleşiyor.

Far Cry 4 Arena Master'ı dilerseniz tek başınıza oynayabilirsiniz, dilerseniz internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of Midgard: Thor’s Arena

    Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sürükleyici bir tür kart oyunudur.
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • Solitaire Arena

    Solitaire Arena bize karşılıklı Solitaire oynama imkanı sunuyor
  • Eredan Arena

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kart oyunudur.
  • Kungfu Arena - Legends Reborn

    1 numaralı dövüş sanatları strateji oyunu
  • Evertile: Battle Arena

    Destenizi oluşturun, arenada savaşın.
  • Master of Wills

    Grubunuzu seçin ve düelloya başlayın.
  • Poker Arena

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir poker oyunudur.