Farm and Click - Idle Hell Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon dünyası sizleri bekliyor.

Red Machine tarafından mobil oyunculara sunulan Farm and Click - Idle Hell Clicker, ile eğlenceli dakikalar bizleri bekliyor.

Mobil simülasyon oyunları arasında yer alan ve bünyesinde birbirinden farklı yaratıkları bulunduran yapım, grafikleri ile adeta bizleri büyüleyecek gibi görünüyor. Zengin içeriği sayesinde oyunculara sıkılmayacakları bir atmosfer sunan mobil oyunda, alışılmışın dışında bir çiftçilik dünyası bizi bekliyor olacak.

Bu mobil oyunda birbirinden farklı hayvanları eğitecek ve onlarla keyif dolu anlar yaşayacağız. İngilizce, Almanya, İspanyolca, Fransızca ve İtalyanca dil seçeneklerine sahip olan yapımda, bazen bulaşık yıkayacak bazen de yaratıklarımız ile ilgileneceğiz.

Oyun içerisinde oldukça tempolu bir yapı bizleri bekliyor olacak. Oyuncular yaptıkları görevler sonrasında altın ile ödüllendirilecek. Bu altınlar ile yaratıkların seviyesi arttırılabilir ve büyümeleri sağlanabilir. Tycoon tarzında bir yapıya sahip olan mobil oyun, Android ve İOS platformunda tamamen ücretsiz olarak yayınlandı.

Doğukan Çağlakpınar

Farm and Click - Idle Hell Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Kaliteli grafikler ile en iyi simülasyon oyunlarından bir tanesini oynayacaksınız.

Sıradan çiftlik oyunlarına göre farklı bir bakış açısı ile hazırlanan Farm and Click-Idle Hell Clicker ile sıra dışı bir çiftlik inşa etmenin zamanı geldi. Android ve İOS sürüme sahip tüm cihazlarda rahatlıkla oynanabilen bu oyun ile ilginç işkencelerin uygulandığı bir çiftlik kurabilirsiniz.

Ruhların ve hayaletlerin yer aldığı bu oyun ile şeytani imparatorluğunuzu kurmanın vakti geldi. Çiftçi ruhları tutabilir ve iblis kiralayabilirsiniz. İnsanlara kırbaçlarla işkence edip, kazanlarda kaynatabilir ve daha birçok eziyet yöntemini kullanabilirsiniz. Şeytanların emrinizde olduğu bu oyunda, klasik çiftlik oyunlarına nazaran meyve ve sebze yerine daha çok ruhları hasat etmek amaç edinilmiştir.

Yaptığınız işkenceler sayesinde toplayacağınız ruhlar ile daha fazla bölüm açabilir ve ilerleyebilirsiniz. Ayrıca iblisleri ve işçileri geliştirerek daha hızlı çalışmalarını sağlayabilirsiniz. Emrinizdeki iblis ve zebaniler ile çeşitli işkenceler uygulayarak günahlarınızın sayısını arttırmak sizin elinizde. 

Binlerce kişinin zevkle oynadığı Farm and Click-Idle Hell Clicker, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz, oldukça ilginç bir bakış açısı ile tasarlanmış sıra dışı bir oyun olarak dikkat çekmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm and Click

    Mobil cihazımızda çiftçilik yapacağız.
  • Idle Dream Farm

    Çiftçilik yapacağız.
  • Crafting Idle Clicker

    Onlarca farklı savaş malzemesi üretebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Almighty: God Idle Clicker

    Dünyanın kurulduğu ilk andan başlayarak yeni bir düzen oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Idle Evil - Clicker Simulator

    Çeşitli işkence metotlarının yer aldığı eğlenceli bir çiftlik kurma oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Tap Tap Dig-Idle Clicker Game

    Maden işletmeciliği yaparak altın ve elmas toplayabileceğiniz muazzam bir oyundur.
  • Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game

    Batı kasabalarında kendi işletmelerinizi açarak, büyük bir servet elde edebileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Click Park: Idle Building Roller Coaster Game

    Sıfırdan bir eğlence parkı kurabileceğiniz ve çok sayıda ziyaretçi çekebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.