Farm Invasion USA

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Tarlanızı istila eden uzaylılara karşı mücadele ederek mısırları toplayacağınız eğlenceli bir oyundur.

Uzaylıların mısır tarlalarını istila etmesinin ardından harekete geçerek mısırları kurtarmak için uzaylılarla mücadele edeceğiniz ve zorlu parkurlarda yarışarak hasatları toplayacağınız Farm Invasion USA, mobil platformda aksiyon oyunları arasında kendisine yer bulan ücretsiz bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, çeşitli araçlardan yararlanarak tarlalarınızı talan eden uzaylılarla savaşmak ve mısırları kurtarmak için mücadele etmektir.

Mavi renkli istilacıların tarlanızdaki mısırları talan etmesiyle başlayan macera dolu bir serüven sizleri bekliyor.

Oyundaki temel mantık tarlalarınızı işgal eden yüzlerce mavi uzaylıya karşı mücadele ederek mısırları kurtarmak için zorlu parkurlarda yarışmak ve uzaylıları traktörle kovalamaktır.

Dönen bıçaklardan oluşan canavar traktörü kullanarak uzaylıları parçalayabilir ve tarlanızdaki mısırları toplayarak puan toplayabilirsiniz. Biçerdöverinizle uzaylı katliamı yaparak tarladaki mısırların büyük bir kısmını kurtarabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı mecradan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Farm Invasion USA, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Farm Invasion USA

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
40.3 MB DOSYA BOYUTU

Tarlanızı istila eden uzaylılara karşı mücadele ederek mısırları toplayacağınız eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız Farm Invasion USA, mısır tarlalarını talan etmeye çalışan uzaylı ordusuna karşı savaşarak tarladaki mısırları kurtarmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, traktör ve biçerdöver gibi dev araçlardan yararlanarak tarladaki uzaylıları püskürterek mısırları toplamaktır.

Mavi renge ve ilginç görünümlere sahip yüzlerce uzaylıya karşı savaşarak tarlanızı korumalı ve mısırları toplamalısınız. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunun temel mantığı tarlaya baskın yapan ve mısırları talan etmek için harekete geçen yüzlerce uzaylıyı püskürtmek için çeşitli araçlardan yardım almak ve maksimum mısırı kurtararak seviye atlamaktır.

Ücretsiz olarak hizmet veren ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Farm Invasion USA, gün geçtikçe daha fazla oyuncunun ilgisini çeken bağımlılık yapıcı bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Totem Story Farm

    Zengin bir hikâyeye ortak olacağız.
  • Agency of Anomalies: Mind Invasion

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.
  • Merge Farm

    Bulmacalar çözerek çiftliği idare edeceğiz.
  • Rilakkuma Farm

    Gerçek zamanlı olarak çiftçilik yapacağız.
  • Farm and Click

    Mobil cihazımızda çiftçilik yapacağız.
  • Farm Craft

    Gerçek zamanlı bir çiftçilik oyunu oynayacağız.
  • Farm Dream

    Akıllı telefonumuzda çiftçiliği deneyimleyeceğiz.
  • Farm Island

    Kendi tatil köyümüzü inşa edeceğiz.