Farm Slam

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Hem bulmaca çözecek hem de çiftçilik yapacağız.

Eipix Entertainment LLC’nin ilk mobil oyunu olan Farm Slam Android ve iOS platformunda lansmana çıktı. Oyuncular tarafından beğenilen yapım şu sıralar ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

Mobil klasik oyunlar arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak mobil platform oyuncularına sunulan Farm Slam rengarenk yapısı ile yine oyuncuların karşısına sayısız bulmaca çıkarıyor. Diğer klasik oyunlarda olduğu gibi Farm Slam’da da amacımız aynı renkteki nesneleri ve içerikleri yan yana ya da alt alta getirerek 3’lü kombinasyonlar yapacak, onları yok etmeye çalışacağız.

Her gün oyuna giriş yapan oyuncuları ödüllendiren geliştirici ekip çeşitli etkinlikler ile de oyunculara sayısız ödüller sunmaya devam ediyor. Oyun içerisinde bir yandan bulmacaları çözerken diğer yandan da amacımız çiftçilik yapmak olacak. Oyuncular bu çiftlikte tarla ekip biçebilecek ve enfes bir deneyim yaşayabilecekler.

Doğukan Çağlakpınar

Farm Slam

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
105.1 MB DOSYA BOYUTU

Hem bulmaca çözecek hem de çiftçilik yapacağız.

Eipix Entertainment LLC tarafından geliştirilen ve günümüzde oynaması ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan Farm Slam mobil klasik oyunlar arasında yer alıyor.

Karpuz, kavun, patlıcan, domates gibi meyve ve sebzeler ekip toplayabileceğimiz oyun içerisinde oldukça zengin bir içerik bizleri bekliyor olacak. Android ve iOS platformunda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan Farm Slam mobil klasik oyunlar arasında yer alıyor.

Oyuncular oyun içerisinde karşılarına çıkan bulmacaları çözerken aynı zamanda çiftçilik deneyimi de yaşayacaklar. Oyuna her gün giriş yapan oyuncuları ödüllendiren oyun sistemi çeşitli etkinlikler ile de oyunculara eğlenceli anlar sunmaya devam ediyor.

Farklı zorluklara sahip bulmacaları çözerek ilerleyeceğimiz oyunda çiftçilik içerikleri ile de eğlenceli anlar yaşayacağız.

Yapım 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Golden Farm

    Gerçekçi bir çiftçilik dünyasına adım atacağız.
  • Idle Dream Farm

    Çiftçilik yapacağız.
  • Farm and Click

    Mobil cihazımızda çiftçilik yapacağız.
  • Rilakkuma Farm

    Gerçek zamanlı olarak çiftçilik yapacağız.
  • Farm and Click - Idle Hell Clicker

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon dünyası sizleri bekliyor.
  • Hobby Farm HD Free

    Eğlenceli bir çiftçilik deneyimi yaşayacağız.
  • Farm Factory

    Çiftlik kurarak onlarca farklı hayvanı besleyip satabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Bud Farm: 420

    Kendi tesislerinizi kurarak yabani bitkiler yetiştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.