Fashion Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Trend kıyafetler tasarlayarak modelleri dilediğiniz gibi giydirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Birbirinden güzel modelleri kendi butiğinizde giydirerek onlara bambaşka bir görünüm kazandırabileceğiniz ve makyajlarından tutun aksesuarlarına kadar her türlü ayrıntıyla ilgilenebileceğiniz Fashion Empire, mobil platformda rol oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan eşsiz bir oyundur.

Etkileyici kıyafet tasarımı ve göz kamaştırıcı modelleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, farklı ten ve saç renklerine sahip güzel kadınları dilediğiniz gibi giydirerek defilelere katılmak ve seviye atlayarak daha fazla kıyafete erişmektir. Modellerin saçını, makyajını, aksesuar ve takı seçimini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Modeliniz için yeni giysiler tasarlayabilir ve defilelerde birinci olarak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Seviye atlayarak butiğinizi genişletebilir ve daha fazla malzemeye sahip olabilirsiniz.

Oyunda modelleriniz için tasarlayacağınız yüzlerce gösterişli kıyafet ve aksesuar yer almaktadır. Ayrıca profesyonel makyaj yapabileceğiniz sayısız malzeme bulunmaktadır.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyuncularla buluşan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Fashion Empire, hayalinizdeki moda evini işleteceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Fashion Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
238.2 MB DOSYA BOYUTU

Trend kıyafetler tasarlayarak modelleri dilediğiniz gibi giydirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Fashion Empire, kendi butiğinizi işleterek birbirinden şık kıyafetler tasarlayabileceğiniz ve göz kamaştıran modeller ile çalışarak defilelere katılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi kıyafetleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, farklı saç ve ten renklerine sahip onlarca güzel modeli giydirerek defilelere katılmak ve kendi tasarladığınız kıyafetleri satışa çıkartarak para kazanmaktır.

Birbirinden güzel onlarca kadının saçlarını ve makyajını yaparak dilediğiniz kıyafetleri giydirebilir ve onları baştan yaratabilirsiniz. Hayalinizdeki moda evini işleterek yüzlerce kıyafet tasarlayabilir ve seviye atladıkça butiğinizdeki ürün çeşitliliğiniz artırabilirsiniz.

Oyunda farklı boy ve ten renklerine sahip onlarca model yer almaktadır. Ayrıca butiğinizde tasarlayabileceğiniz birbirinden güzel yüzlerce elbise ve aksesuar bulunmaktadır. Modellerinize dilediğiniz kıyafeti giydirerek defilelerde boy gösterebilir ve modaya doyabilirsiniz.

Mobil platformda rol oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan Fashion Empire, yeni tasarım kıyafetlerin ve aksesuarların yer aldığı kaliteli bir moda oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Traitors Empire Card RPG

    Farklı özelliklere ve yeteneklere sahip yüzlerce savaşçı kartı ile aksiyona doyacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Bella Fashion Design

    Moda dünyasını keşfedeceğiz.
  • Beauty Idol: Fashion Queen

    Birbirinden güzel mankenler tasarlayarak güzellik yarışmalarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.