Fat Hamster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Fat Hamster, tembel ve şişman hamsterı silindir içinde koşturarak zayıflatmaya çalışacağınız bir Android aksiyon oyunudur.

Fat Hamster, Android platformu üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz yetenek oyunlarından bir tanesidir. Yetenek oyunu dememin sebebi ise oyundaki başarı tamamen sizin parmak reflekslerinize bakıyor. Eğer güçlü parmak reflekslerine sahipseniz bu oyunda çok başarılı olabilirsiniz.

Oyundaki amacınız şişman ve tembel hamsterımızı silindirin içerisinde koşturarak kalori yakmasını sağlamak. Ne kadar çok kalor iyakarsanız o kadar başarılı sayılıyorsunuz. Silindiri döndürebilmek için ekrana dokunmanız yetiyor. Fakat silindirin dönüş hızını çok iyi ayarlamanız gerekli. Çünkü gereğinden hızlı yada yavaş çevirmeniz durumunda şişman ve tembel olmasına rağmen sevimli hhamsterımız silindirden düşüyor. Silindire düzenli olarak basmalı ve döndürmelisiniz.

Oynaması eğlenceli fakat usta olması zaman alan bir oyun olan Fat Hamster'da aldığınız yüksek puanları paylaşarak arkadaşlarınız ile birlikte yarışabilirsiniz.

Basit fakat bağımlılık yapan bir oyun olan Fat Hamster'ı Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynamak için tek yapmanız gereken tek şey ücretsiz olarak indirmek.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shooting Hamster

    Shooting Hamster basit bir yapıya sahip olmasına rağmen oyunseverlere eğlenceli dakikalar yaşatan bir mobil oyun.
  • Fat Baby Galaxy

    Fat Baby Galaxy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Hamster: Attack

    Google Play Store mağazasında en popüler oyunları geliştiren Backflip, Hamster: Attack oyunuyla da oynayanlara oldukça eğlenceli vakit geçirtecek. Bu oyunu elinizden düşüremeyeceksiniz.
  • Hamster Islands

    Hamster Islands, küçük adaları geliştirerek kendi hamster ülkenizi oluşturmaya imkan sunan bir simülasyon oyunudur.
  • Crazy Hamster Free

    Crazy Hamster Free, kış için gerekli malzemeleri yedeklemeyi unutan hamster ile çıkacağınız macera şeklinde geçen oyun oldukça eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Hamster Evolution Clicker

    Mobil cihazımızda hamster geliştireceğiz.
  • Hamster Paradise

    Hamster Paradise, Android cihazlar üzerinde çocukların oynayabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Hamster Balls

    Hamster Balls, ANdroid işletim sistemi taşıyan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.