Fate of the Pharaoh

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Mısır’da bir krallık kurabileceğiniz ve stratejik savaşlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mısır’ı eski ihtişamlı günlerine kavuşturmak için çaba sarf edeceğiniz ve savaşlar yapabileceğiniz Fate of the Pharaoh, Android, İOS ve Windows sürümleri ile üç farklı platformda oyun tutkunları ile buluşan sıra dışı bir oyundur.

Gerçekçi grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, Mısır’ı işgalcilerden kurtarmak ve şehirlerini düzenleyerek yeni binalar inşa etmektir. Eski şanını kaybetmek üzere olan Mısır’da krallık yaparak ülkeyi yönetmeli ve düşmanlarınızı yok ederek yeniden bağımsızlığınızı ilan etmelisiniz. Şehirlerde çeşitli yerleşim ve üretim binaları kurarak, ülkenizi geliştirmeli ve zengin bir imparatorluk oluşturmalısınız. Stratejik hamleler ile düşmanlarınız alt edebileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda strateji oyunları arasında yer alan ve yüz binde fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan Fate of the Pharaoh ile 44 farklı seviyeye ulaşabilirsiniz. Kaleler ve evler inşa edebilir, vergiler toplayabilir, üretim ve ticaret merkezleri kurabilirsiniz. Ayrıca timsahlar ve yılanlarla savaşarak ülkenizi muhafaza edebilirsiniz. Onlarca farklı görevi yerine getirerek güçlü bir krallık oluşturabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Fate of the Pharaoh

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
165.4 MB DOSYA BOYUTU

Mısır’da bir krallık kurabileceğiniz ve stratejik savaşlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında strateji kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Fate of the Pharaoh, Mısır’a krallık yapabileceğiniz ve ülkeyi eski ihtişamlı günlerine geri döndürebileceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, işgalcilerle savaşarak ülkeyi onların elinden kurtarmak ve şehirleri geliştirmektir. Eski ihtişamından eser kalmayan Mısır’a krallık yaparak, ülkeyi yönetmeli ve yeni bir düzen oluşturmalısınız. Tekrardan bağımsızlığınızı ilan etmeli ve ülkeyi geliştirerek eski günlerine döndürmelisiniz. Stratejik hamlelerin ve savaşların yer aldığı sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Şehirlere çeşitli üretim ve ticaret alanları inşa ederek ekonomiyi düzeltebilirsiniz. Halktan vergi toplayarak ülkeyi daha kolay yönetebilirsiniz. Ayrıca timsah ve yılan gibi yaratıklarla savaşarak altın kazanabilirsiniz.

Android, İOS, Windows sürümleri ile farklı platformlarda oyun tutkunlarının hizmetine sunulan ve yüz binlerce oyuncu tarafından tercih edilen Fate of the Pharaoh, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz ve stratejik savaşlar yaparak ülkenizi geliştirebileceğiniz kaliteli bir oyundur. 

Doğukan Çağlakpınar

Fate of the Pharaoh

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
147.99 MB DOSYA BOYUTU

Mısır’da bir krallık kurabileceğiniz ve stratejik savaşlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hiçbir ücret ödemeden cihazınıza indirebileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz Fate of the Pharaoh, Mısır’da bir imparatorluk kurarak ülkeyi yeniden eski ihtişamlı günlerine döndürebileceğiniz benzersiz bir strateji oyunudur.

Android, İOS ve Windows işletim sistemlerini içeren tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve binlerce oyun sever tarafından tercih edilen bu oyunda amaç, ülkenize saldıran işgalcilere karşı mücadele etmek ve güçlü bir krallık kurmaktır. Eski görkemli günlerine geri dönmeye çalışan Mısır için savaşmalı ve ülkeyi yeniden bağımsızlığına kavuşturmalısınız.

Üretim merkezleri ve ticaret alanları kurarak vergi toplayabilirsiniz. Yeni yerleşim alanları inşa edebilir ve şehirleri geliştirerek ülkeyi kalkındırabilirsiniz. Ayrıca yılan ve timsah gibi tehlikeli yaratıklarla savaşabilir ve altın kazanarak ülke ekonomisini toparlayabilirsiniz. Stratejik hamlelerin ve savaşların ön planda olduğu benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil oyunlar içinde strateji kategorisinde bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren Fate of the Pharaoh, kendi ülkenizi kurarak şehirler inşa edebileceğiniz ve işgalcilere karşı savaşabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Luna’s Fate

    Gerçek oyunculara karşı savaşacağız.
  • Fate Oath

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.
  • MCF Madame Fate

    Ürkütücü büyüler yaparak gizemli dünyalarda yolculuk yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • Rise of Mages

    Fantastik savaşlara katılacağız.
  • Clash of Empire 2019

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • Age of Civs

    Çok oyunculu savaşlara katılacağız.
  • The Wonder Stone

    Kartlarla stratejik hamleler yapacağız.