FatSecret Kalori Sayacı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,638 TOPLAM İNDİRME
10.54 MB DOSYA BOYUTU

FatSecret Kalori Sayacı uygulaması, günlük tükettiğiniz besinleri ve yaktığınız kalorileri hesaplayan bir sağlıklı beslenme uygulamasıdır.

FatSecret Kalori Sayacı uygulaması, günlük tükettiğiniz besinleri ve yaktığınız kalorileri hesaplayan bir sağlıklı beslenme uygulamasıdır. Uygulamanın amacı, günlük olarak yaktığınız ve aldığınız kalorilerle birlikte formunuzu korumanızı sağlamaktır.

Uygulamanın kullanımı çok basit, kurulumdan sonra sizi yönlendiriyor. Sistem genel olarak şu şekilde işliyor: uygulamayı ilk yüklediğinizde yaşınızı, boyunuzu ve kilonuzun girişini yapıyorsunuz. Daha sonra düzenli kilo verme, kilonuzu koruma gibi seçeneklerden uygun olanı işaretliyorsunuz, uygulama size günlük kalori ihtiyacınızı belirliyor. Bu işlemlerden sonra her gün, tükettiğiniz besinlerin girişini yapıyorsunuz, bu sayede aldığınız kalorileri uygulama sizin yerinize hesaplıyor. Ayrıca, yaptığınız egzersizleri, dinlenme ve uyku sürelerinizin de girişini yaparak yaktığınız kalorileri de sisteme ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca bilgilerinize her yerden ulaşabilmeniz için senkronize etme seçeneği de bulunuyor.

Uygulamanın genel özellikleri şu şekilde:

  • Sistemde kayıtlı yiyecekler, restoranlar, popüler markalar, süpermarket markaları,
  • Ambalajlı gıdaları hızlı kaydetmek için barkod okuyucusu,
  • Tükettiğiniz yiyecekleri takip etmek ve planlamak için yemek günlüğü,
  • Yaptığınız kalorileri takip etmek için egzersiz günlüğü,
  • Ağırlık bilgilerinizi kaydetmenize olanak sağlayan ağırlık takipçisi,
  • Aylık olarak tükettiğiniz kalorileri ve yaptığınız egzersizleri oranlayarak ortalama sonuç veren diyet takvimi,
  • Bilgilerinize her yerden ulaşabilmeniz için senkronize et seçeneği.
Volkan Yılmaz

FatSecret Kalori Sayacı

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
381 TOPLAM İNDİRME
28.7 MB DOSYA BOYUTU

FatSecret Kalori Sayacı ile satın aldığınız ürünlerin, tercih ettiğiniz menülerin besin değerlerini öğrenebilirsiniz.

FatSecret Kalori Sayacı, beslenme verilerinizi kaydederek hedef kilonuza ulaşmanıza yardımcı olan tamamen ücretsiz ve reklamsız kullanabileceğiniz bir sağlık uygulaması. Fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz, kilo almakta zorlanıyorsanız veya ideal kilonuzu nasıl koruyacağınızı düşünüyorsanız, öğün listesi hazırlayabileceğiniz, yaktığınız ve aldığınız kalori miktarını takip edebileceğiniz bu uygulamayı kaçırmayın.

FatSecret, kilosuyla problemi olan, formunu korumak isteyen herkesin başvurabileceği harika bir uygulama. Dışarıda veya evde tercih ettiğiniz menüler ne kadar sağlıklı? Tamamen Türkçe hazırlanmış olan bu uygulama ile bunu öğrenmek sadece saniyelerinizi alacak. Restoranda yediğiniz yemeklerin, süpermarkette satılan ürünlerin veya popüler markaların ürünlerinin sağlığınızı olumlu mu olumsuz mu etkilediğini öğrenebilirsiniz. Barkod okuma özelliği sayesinde listeye bakmadan sadece barkod numarasını telefonunuzun kamerasına tutarak elinizdeki yiyeceğin besin değerini öğrenebilirsiniz.

FatSecret, sadece ürünlerin besin değerlerini öğrenmenizi sağlamıyor. Kilo, boy, aktivite bilgilerinizi girerek profilinizi oluşturuyor ve o gün yedikleriniz ve yaptığınız egzersizler sonucunda kaç kalori yaktığınızı, hedef kilonuza ulaşmanıza ne kadar kaldığını görebiliyorsunuz. Bunu gün gün takip edebiliyorsunuz.

FatSecret Özellikleri:

  • Favori yemeklerinizin, markaların, mekanların kalori ve besin bilgilerine ulaşın.
  • Ürünün barkod numarasını okutarak veya elle girerek hızlıca besin bilgilerini öğrenin.
  • Yemek günlüğü ile yediklerinizi takip edin ve planlayın.
  • Diyet takviminizden tüketilen ve yakılmış kalorileri görün.
  • Kilonuzu grafik üzerinden takip edin.
Erkan Calp

FatSecret Kalori Sayacı

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
489 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

FatSecret Kalori Sayacı, yiyeceklerin besin değerlerini öğrenebileceğiniz, kilonuzu takip edebileceğiniz bir sağlık uygulamasıdır.

Sağlıklı bir şekilde fazla kilolarınızdan kurtulmak için fitness merkezlerine dünyanın parasını vermenize gerek yok. Gün içerisinde yediğiniz yiyeceklere göre alacağınız kalori miktarını hesaplayan ve tabloyu size tutarak beslenmenizi bir kez daha gözden geçirmeniz gerektiğini hatırlatan bir uygulama var; FatSecret Kalori Sayacı ile atıştırmalıklar dahil her türlü yiyeceğin besin değerini öğrenebilir, kendinize bir yemek günlüğü hazırlayabilirsiniz.

FatSecret, her sağlık uygulamasında olduğu gibi öncelikle size özel bilgileri hafızasına kaydediyor. Farklı olarak ulaşmak istediğiniz kiloyu, aktiflik derecenizi yani gün içerisinde ne kadar aktif biri olduğunuzu, diyet hedefinizi yani kilo almak mı, vermek mi, mevcut kilonuzu korumak mı istediğinizi seçebiliyorsunuz. Tüm bu bilgileri vermenizin ardından sağlık durumunuzu takip edebileceğiniz ve yiyeceklerin besin değerlerine ulaşmanızı sağlayan kısayolları içeren ana menü ile karşılaşıyorsunuz.

FatSecret ile yiyeceklerin besin değerlerini farklı şekillerde öğrenebiliyorsunuz. Gittiğiniz fast food mekanlarında sunulan menülerin, en çok tüketilen markaların, süpermarketteki raflarda gördüğümüz markaların, tüm yiyeceklerin besin değerlerine kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Kategorilerin haricinde ürünün barkodunu telefonunuzun kamerasına tutarak veya barkod numarasını girerek te yiyeceğin besin değerini öğrenebiliyorsunuz.

Tamamen Türkçe arayüz ile gelen FatSecret, verilerinizi tutarak sağlıklı ve formda kalmanıza yardımcı olan uygulamalardan biri.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kalori Sayacı ve Diyet Günlüğü

    Kalori Sayacı ve Diyet Günlüğü uygulaması ile gün içinde tükettiğiniz gıdaların kalorilerini hesaplayabilir, diyetinizi takip edebilirsiniz.
  • Step Counter - Pedometer Free & Calorie Counter

    En iyi ücretsiz adım sayar, kalori sayacı
  • Runtastic Balance

    Harika bir kalori sayacı ve yemek takibi uygulaması
  • YAZIO - Kalori Sayacı ve Diyet Günlüğü

    En iyi kilo verme ve diyet uygulaması
  • Pedometer (Pedometre)

    Ücretsiz adım sayar ve kalori hesaplama uygulaması
  • Macros

    Macros uygulaması ile gün içinde tükettiğiniz gıdaların kalorilerini ve almanız gereken kalori miktarını hesaplayabilirsiniz.
  • Interval Timer

    Kullanışlı bir zaman sayacı uygulaması
  • My Diet Diary

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet ve kalori takibi uygulamasıdır.