Fatty!

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Fatty, boğazına düşkün bir karakterin abur cubur yemesine yardım ettiğimiz eğlenceli bir oyun.

Hem iOS hem de Android cihazlar için sunulan bu eğlenceli oyun özellikle çocuklara hitap ediyor. Boğazına düşkün ve bu yüzden hayli şişman olan bir karakteri kontrol ettiğimiz bu oyundaki temel amacımız mümkün olduğunca fazla puan toplamak ve ileri gitmek.

Amaç son derece basit gibi görünse de başarılı bir şekilde gerçekleştirmesi emek istiyor. Başta da belirtildiği gibi oyun çocuklara hitap ettiği için oyunanış özellikler çok çok zor değil. Birkaç dakika oynadıktan sonra oyuna tamamen alışıyoruz. Oyunda toplamda 28 farklı başarım bulunuyor. Sergilediğimiz performansa göre bu başarımları kazanabiliyoruz.

Fatty'de üç farklı oyun modu yer alıyor. Bu oyun modları Fatty'nin kısa bir süre sonra monoton hale gelmesini engelliyor. Oyuncular farklı oyun modları arasında geçiş yaparak daha eğlenceli vakit geçirebiliyor.

Genel olarak pek fazla bir hikaye derinliği sunmasa da renkli graifkleri, eğlence üzerine yoğunlaşan oyun yapısı ile Fatty keyifli bir mobil arayanların denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

Fatty!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Fatty! mobil cihazları üzerinde oynayabileceği eğlenceli ve çocuksu bir oyun arayan herkese hitap eden bir yapım.

Fatty! özellikle çocuklara hitap eden keyifli bir oyun. Eğlence üzerine yoğunlaşan yapısı ve renkli arayüzüyle dikkat çeken Fatty!'de abur cubur yeme meraklısı bir karakterin kontrolünü elimize alıyoruz. Bu karakteri bölüm boyunca kontrol ederek ne kadar yiyecek varsa toplamaya çalışıyoruz. Ne kadar uzağa gidersek ve ne kadar fazla yiyecek yersek o denli fazla puan alıyoruz.

Elbette bunu gerçekleştirmek hiç de kolay olmuyor zira önümüze çok sayıda engel çıkıyor ve yolumuzdan alıkoymaya çalışıyorlar. Biz de kıvrak hareketlerle bu engelleri aşarak sorunsuz bir şekilde yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Fatty!'nin en fazla dikkat çeken yanı ise farklı oyun modlarına sahip olması. Bu oyun modları Fatty!'nin zamanla tekdüze olmasını engelliyor.

Fatty!'de yer alan tüm araziler anlık olarak rasgele yaratılıyor. Bir bölümden diğerine geçtiğimizde tamamen farklı bir çevreyle karşılaşıyoruz. Bu özellik de oyunun orijinal bir çizgide ilerlemesine katkıda bulunuyor.

Genel olarak Fatty! Hikaye olarak çok bir derinlik sunmasa da oynanış yapısı ve sunduğu eğlenceli atmosfer ile mobil cihazlar üzerinde oynanabilecek ideal oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TRT Çocuk Akıllı Tavşan

    TRT Çocuk Akıllı Tavşan Android oyununda sevimli bir tavşanın yerine geçiyorsunuz.
  • TRT Çocuk Anaokulum

    TRT Çocuk Anaokulum Android uygulaması çocukları okul öncesi eğitime hazırlıyor.
  • Eğitlence

    Eğitlence uygulamasında, çocuklar için eğitici ve öğretici çocuk oyunlarını bulabilirsiniz.
  • Emocan Çocuk

    Turkcell Emocan Çocuk: Çocuğunuz için eğitici, öğretici oyunlar, çizgi filmler ve fazlası
  • TRT Yapboz

    TRT Yapboz uygulamasında, çocuklarınızın hayal gücünü geliştirecek birbirinden güzel yapbozlara ulaşabilirsiniz.
  • TRT Bilgi Adası

    TRT Çocuk'un bilgi yarışması oyunu
  • Pastel Girl

    Eşsiz zaman sunan bir çocuk oyunu
  • Çocuk Psikoloğum

    Çocuk Psikoloğum uygulamasıyla çocuğunuzun gelişim döneminde ona yardımcı olacak rehber yazılarını takip edebilirsiniz.