Favo

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Düşündürücü bulmacalar çözerek sayısal hafızanızı güçlendireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Yüzlerce petekten oluşan rengarenk bulmaca tahtasında boş bölgeleri doldurmak için uygun parçalar arayacağınız ve hızlı düşünme yeteneğinizi geliştireceğiniz Favo, mobil platformda bulmaca oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Basit kuralları ve zeka geliştirici bulmacaları ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, aynı renklere sahip 2 ya da 3 peteği eşleştirerek puan toplamak ve platformdaki boş alanları doldurarak parkuru tamamlamaktır.

Kırmızı, mavi ve yeşil peteklerden oluşan karmaşık parkurlarda mücadele ederek aynı renklerdeki petekleri bir araya getirmeli ve maksimum puana ulaşarak seviye atlamalısınız. Topladığınız puanları kullanarak sonraki bulmacaların kilidini açmalı ve gittikçe zorlaşan parkurlarda yarışmalısınız.

Olabildiğince fazla peteği bir araya getirmeli ve bu sayede çoklu eşleştirmeler yaparak puanınızı artırmalısınız. Sürükleyici özelliği ve düşündürücü bulmacaları ile bağımlısı olacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz Favo, oldukça geniş bir kitle tarafından benimsenen eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Favo

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
154.2 MB DOSYA BOYUTU

Düşündürücü bulmacalar çözerek sayısal hafızanızı güçlendireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini içeren tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız Favo, rengarenk bloklardan oluşan onlarca sayı dizisini uygun şekillerde eşleştirerek puan toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

İlginç mantığı ve zeka geliştirici bulmacaları ile oyunculara benzersiz bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken tek şey, aynı renkteki petekleri eşleştirerek maksimum puanı toplamak ve seviye atlayarak sonraki bölümlerin kilidini açmaktır. Mavi, yeşil ve kırmızı renklere sahip iç içe geçmiş onlarca peteği birleştirerek boş bölgeleri kapatmalı ve platformdaki peteklerin tamamını eşleştirerek yolunuza devam etmelisiniz. Boş petekleri uygun renklerdeki bloklarla doldurabilir ve eşleştirmelerdeki sayıların toplamı kadar puan kazanabilirsiniz. Mümkün olduğunca fazla peteği eşleştirmeli ve rekor puanlara ulaşarak yeni bulmacalarda yarışmalısınız. Hızlı düşünme yeteneğini geliştiren ve ilginç bir mantığa sahip olan eğitici bir oyun sizleri bekliyor.

Bulmaca oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan Favo, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Sparkman

    Çeşitli düzenekler kurarak çöp adamları suya fırlatabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Bouncy Buddies

    Kristal blokları kırarak parkurlarda ilerleyebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Neighbours from Hell: Season 2

    Komşularınız için ilginç tuzaklar hazırlayabileceğiniz macera dolu bir bulmaca oyunudur.