Fellow: Eternal Clash

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Eş zamanlı savaşlara katılacağız.

Mobil rol oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Fellow: Eternal Clash ile fantastik bir savaş atmosferi bizleri bekliyor.

Görsel efektler bakımından oldukça ilgi çekici görünen yapımda oyuncuları sürükleyici bir savaş ortamı bekliyor. MMORPG alanında geniş kitlelerde oynanan yapım iki farklı mobil platformda da ücretsiz olarak yayınlandı. Çarpıcı grafiklere sahip olan oyunda stratejik kararlar alacak ve bu alanda başarılı bir süreç geçirmeye çalışacağız. 

Gerçek zamanlı olarak oynanabileceğimiz yapımda oyuncular 8 farklı oyuncu eşliğinde zindanlara katılabilecek ve görevleri yerine getirerek seviye atlamaya başlayacağız. Oyuncular karakterlerine farklı yetenekler kazandırabilecek ve aksiyon dolu savaşlara katılabilecekler. Stratejik anlamda taktikler geliştirerek gerçek zamanlı oyunculara karşı mücadele ederek onları etkisiz hale getirmeye çalışacağız.

NJ Interactive Inc tarafından geliştirilen ve mobil oyunculara ücretsiz olarak sunulan Fellow: Eternal Clash dünya çapındaki oyuncuları ortak bir çatı altında birleştiriyor. Dileyen oyuncular hemen oyunu ücretsiz olarak indirebilir ve oynamaya başlayabilirler.
İyi eğlenceler dileriz. 
 

Doğukan Çağlakpınar

Fellow: Eternal Clash

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Eş zamanlı savaşlara katılacağız.

NJ Interactive Inc tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak yayınlanan Fellow: Eternal Clash mobil rol oyunları arasında yer alıyor.

Görsel efektler ile oyunculara fantastik bir yapı sunan Fellow: Eternal Clash, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları karşı karşıya getiriyor. Fantazi dünyanın yer aldığı yapımda oyuncular benzersiz yaratıklar ile de karşı karşıya gelecekler. Oyuncular hen görevleri başarmaya çalışacak hem de diğer oyuncuları etkisiz hale getirmeye çalışacaklar. 8 farklı oyuncu eşliğinde zindan savaşlarına katılabileceki çeşitli yetenekler ile karakterimizi geliştirebileceğiz.

Oyunclar 12 farklı yeteneğe sahip olarak seviyelerini yükseltebilecekler. Stratejik ve taktiksel adımlar ile oyuncular gerçek zamanlı savaşarda boy gösterebilecekler. 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan yapım, Google Play’de 4.2 gibi bir inceleme skor puanını da elinde bulunduruyor. 

Aksiyon dolu oynanış atmosferi ile oyuncuların beğenisini kazanan yapım ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oynanmaya devam ediyor. Dileyen oyuncular ücretsiz olarak mobil yapımı indirebilir ve oynamaya başlayabilirler.

İyi oyunlar dileriz.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eternal Senia

    Senia’nın macerasına ortak olacağız.
  • Mighty Party: Clash of Heroes

    Rekabet dolu savaşlara katılacağız.
  • Eternal Sword

    Kendi savaşçınızı tasarlayarak nefes kesen RPG savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Manga Clash

    Farklı özelliklere sahip yüzlerce savaş kahramanını yönetebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Devil Hunter: Eternal War

    Yeni bir krallık yarat, düşmanlarını alt et.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.