FFFFF2P

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

FFFFF2P kötü kalpli canavar tarafından kaçırılan prensesi kurtarmaya çalıştığımız eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

İsmine baktığınızda oyun hakkında en ufak bir ipucu bile vermiyor değil mi? En iyi oyunu indirip denemek. Fakat bunu eğer beceri oyunu oynamaktan keyif alıyorsanız yapmalısınız. FFFFF2P platform oyunu yapısına sahip olan bir beceri oyunu olara köne çıkıyor.

Oyunda kötü kalpli canavar tarafından kaçırılan Prenses Pixel’i kurtarmaya çalışıyoruz fakat bu hiç de kolay olmuyor. Çünkü Ug ismindeki bu canavar bize sürekli olarak yukarıdan bir şeyler fırlatıyor ve bizim de bunlardan kaçmamız gerekiyor. İrili ufaklı bu kutulardan kaçmak hiç de kolay olmuyor çünkü oyundaki kontroller biraz zor kullanılıyor. Yine de çok göze batmıyor ve alıştıktan sonra herhangi bir soruna neden olmuyor.

Canavarın fırlattığı kutulardan kaçmak ne yazık ki oyunu kazanabilmek için yeterli değil. Bu kutular yere düştükçe üzerlerine çıkıp onları yok etmeli ve çıkan puanları toplamalıyız. Buna ek olarak eğer kutular çok fazla üst üste dizilirse oyunu kaybedebiliriz. Ekranın üst kısmına değmemelerine dikkat edin. Keyifli bir oyun olan FFFFF2P’yi beceri oyunu oynamaktan keyif alan herkese tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

FFFFF2P

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

FFFFF2P klasik bir beceri oyunu olmasına rağmen eğlenceli detaylarıyla dikkat çekiyor ve oyunseverlere farklı bir deneyim yaşatıyor.

FFFFF2P „ismiyle hiçbir anlam ifade etmeyen fakat oynaması keyifli olan oyunlar“ diye bir yarışma düzenlenseydi muhtemelen ön sıralarda yer alırdı. Klasik bir beceri oyunu olan FFFFF2P’de Prenses Pixel’in zorlu macerasına ortak oluyoruz.

Oyunda Prenses Piksel Ug ismindeki bir canavar dev tarafından alıkonuyor. Onu kurtarmak ise tahmin ettiğiniz gibi bize düşüyor. Bu amaç uğrunda hemen mücadeleye başlıyoruz ve kötü niyetli devin yukarıdan fırlattığı kutucuklardan sıyrılmaya çalışıyoruz. Farklı boyut ve şekillerde atılan bu kutulardan kaçmalı ve yere düştükleri anda üzerlerine zıplayıp onları yok etmeliyiz. Bu kutulardan herhangi birisi üstümüze düşerse veya ekranın üst kısmına kadar kule olurlarsa oyun bitiyor.

Oyunda yer alan kontroller açıkçası biraz zor. Ekranın alt kısmına yerleştirilmiş okları kullanarak karakterimizi yönetmeliyiz. Reflekslerin ve dikkatin çok önemli olduğu bu oyunda keyifli bir atmosfere yer verilmiş. Retro grafikler, chiptune ses efektleri ve müzikler, oyundan alınan keyfi artırıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!