fi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
5.3 MB DOSYA BOYUTU

fi, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Fi, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. General Adaptive firmasının aa oyununu hepiniz biliyorsunuzdur. Fi de bu aa oyununun dahil olduğu serinin 17. oyunu. Yine minimalistik bir tarza sahip olan oyunda bu kez amacınız ekrandaki spiralda aynı renkteki daireleri yoketmek. Bunun için dikkatli olmanız ve en çok yanyana olan renklere tıklamanız gerekiyor. Yani eğer birbiriyle en çok bağlantılı olan siyah ise siyah noktaya dokunmanız gerekiyor. Bu arada dokunma sayınız da limitli bu yüzden dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer odaklanma gerektiren beceri oyunlarını seviyorsanız fi'yi deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

fi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

fi, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Fi, General Adaptive firması tarafından geliştirilen, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Aa oyunu serisinin 17. oyunu olan fi, diğerleri gibi  minimalistik ve sade yapısıyla dikkat çekiyor diyebilirim. Bu oyunda ise amacınız spiral üzerinde aynı renkteki daireleri eşleştirmek. Bunun için en fazla yanyana olan rengi tercih etmeniz gerekiyor, bu sayede daha yüksek puan alabiliyorsunuz. Örneğin siyahlardan daha fazla bir arada varsa siyah daireye dokunmanız gerekiyor. Fakat bu esnada dokunma sayınız da kısıtlı olduğu için seçiminizi dikkatli bir şekilde yapmanız gerekiyor. Yani oyunda odaklanma becerileri çok önemli. Eğlenceli bir oyun olan fi'yi denemenizi öneriyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wi-Fi Transfer

    Wi-Fi Transfer ücretsiz bir mobil kablosuz dosya trasnfer uygulamasıdır
  • Avast Wi-Fi Finder

    Avast Wi-Fi Finder ile güvenli WiFi erişim noktalarının yerini kolayca bulabilirsiniz
  • Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor

    Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor uygulaması ile mobil modeminizi akıllı telefon veya tabletinizden yönetebilirsiniz.
  • Net Master

    Net Master uygulaması ile Wi-Fi ağınızın güvenliğini sağlayabilir, hızını ölçebilirsiniz.
  • FlashChat

    FlashChat uygulaması sayesinde aynı Wi-Fi ağında olduğunuz Android kullanıcılarıyla anonim olarak mesajlaşabiliyorsunuz.
  • Connect Free WiFi Internet

    Connect Free WiFi Internet uygulaması ile ücretsiz Wi-Fi noktalarını bulabiliyorsunuz.
  • PlayOn Mobile

    PlayOn Mobile uygulaması, Wi-Fi veya 3G üzerinden bağlantı ile tüm PlayOn içeriklerine ve özelliklerine erişmenizi sağlar.
  • Internet Speed Master

    Internet Speed Master uygulamasını kullanarak Android cihazınızın 3G ve Wi-Fi internet bağlantısını hızlandırabiliyorsunuz.