Fibabanka Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,029 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Fibabanka Mobil Android uygulamasını indirin, bankacılık işlemlerini telefondan hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirin.

Fibabanka Mobil uygulaması ile bankacılık işlemlerinizi Android telefonunuzdan hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Kredi ödeme, kredi kartı borç ödeme, fatura ödeme, TL yükleme gibi pek çok işlemi şubeye veya ilgili kurumlara gitmeden cep telefonunuzdan rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Fibabanka kullanıcıları için ücretsiz olarak hem Android hem. de iOS platformunda kullanılabilen başarılı mobil uygulama ile bankacılık işlemlerinizi kolay ve hızlı bir şekilde yapabileceksiniz. Güvenli yapısı ile kullanıcıları tatmin eden uygulama ülkemizde milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılmaya devam ediliyor.

Fibabanka Mobil Apk Özellikleri

  • Kredi başvurusu,
  • Kredi kartı ödeme,
  • EFT - havale işlemleri,
  • Güvenilir yapı,
  • Düzenli güncellemeler,
  • Bankacılığa dair pek çok işlem,
  • Android ve iOS sürüm,

Fibabanka Mobil bankacılık uygulamasına TC kimlik numaranız veya müşteri numaranızla giriş yapabiliyorsunuz. İlk girişinizde SMS doğrulama ile cihaz eşleştirmesi yapılıyor, sonraki girişlerinizde sadece İnternet Bankacılığı veya Mobil Bankacılık şifrenizi kullanıyorsunuz. İnternet Bankacılığı veya Mobil Bankacılık şifreniz yoksa Şifre Al altındaki formu doldurarak kart numaranız veya müşteri numaranızla şifrenizi hızlı ve kolay bir şekilde alabiliyorsunuz. Ürünler bölümünden vadesiz ve vadeli hesap hareketlerinizi, kredi çektiyseniz kredi borcunuzu, kredi kartınız varsa harcama detaylarını görebiliyorsunuz. Özet bölümünden varlıklarınız ve borçlarınız grafiksel olarak gösteriliyor. Pratik İşlemler menüsünden havale, EFT yapma, (EFT saatleri dışında anında para transfer işlemi yapmanızı sağlayan Nöbetçi Transfer hizmeti de var) faturalarınızı ödeme, kart borcunuzu ödeme, yatırım işlemleri, şifre ve güvenlik resmini değiştirme, anlık bildirim ve iletişim tercihlerini ayarlama gibi pek çok işlemi hızlıca yapabiliyorsunuz.

Fibabanka Mobil Apk İndir

Google Play ve App Store üzerinde ücretsiz olarak yayınlanan Fibabanka Mobil apk indir ile milyonlarca kullanıcı hesap hareketlerini kontrol edebiliyor, kredi kartı borçlarını ödeyebiliyor, eft ve havale işlemleri yapabiliyor, bankacılığa dair tüm detaylara ulaşabiliyorlar. güvenilir yapısına ek olarak hızlı işlem yapma özelliğini de milyonlarca kullanıcıya sunan başarılı bankacılık uygulaması yıllardır düzenli olarak güncellemeler almaya devam ediyor.

 

Erkan Calp

Fibabanka Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME
112.1 MB DOSYA BOYUTU

Fibabanka Mobil (iOS) uygulamasını iPhone'unuza indirin, mobil bankacılık işlemlerini hızlı ve kolay gerçekleştirin.

Fibabanka Mobil uygulaması ile bankacılık işlemleri hızlı ve kolay!

Fibabanka kredi ödemeleriniz başta olmak üzere fatura ödeme, TL yükleme, EFT ve havale yapma (Nöbetçi Transfer hizmetiyle EFT saatleri dışında da para transferi), kredi kartı borç ödeme, şans oyunları ödeme, SGK ödeme gibi şubede ve ilgili kurumlarda gerçekleştireceğiniz işlemleri yerinizden yapın.

Fibabanka Mobil uygulamasına TC Kimlik numaranız veya müşteri numaranız ile giriş yapabiliyorsunuz. İnternet bankacılığı veya mobil bankacılık şifreniz yoksa “Şifre al” bağlantısına tıklayarak kart numaranız veya müşteri numaranızla şifre alıp giriş yapabilirsiniz. İlk girişinizde cihaz eşleştirmesi yapılıyor, sonraki girişlerinizde internet bankacılığı veya mobil bankacılık şifrenizle giriş yapıyorsunuz. Güvenlik resmi ve şifrenizi uygulama üzerinden hızlıca değiştirebiliyorsunuz. Uygulamaya girdiğinizde ana sayfa, ürünler, işlemler, özet ve kampanyalar sekmeleri karşınıza çıkıyor. Ürünler altından vadesiz ve vadeli hesaplarınız, kredi kartınız ve kredinize ait detaylara ulaşıyorsunuz. Pratik işlemler menüsü altından para transferlerinden fatura ödemeye kredi borcunu sorgulayıp ödemekten güvenlik ayarlarına birçok işlemi yapabiliyorsunuz. Özet sayfasından varlıklarınız ve borçlarınızı grafik üzerinden görebiliyorsunuz. Kampanyalar altından Fibabanka’nın alışverişi kolaylaştıran fırsatlarını görüyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anadolubank Mobil

    Anadolubank Mobil uygulamasında mobil bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Halkbank Mobil Bankacılık

    Halkbank Mobil uygulaması ile bankacılık işlemlerinizi akıllı telefonunuzdan kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Bankkart Mobil

    Bankkart Mobil, Ziraat Bankasındaki banka ve kredi kartlarınıza mobil cihazlarınızdan ulaşma imkanı sunuyor.
  • Odeabank

    Odeabank, Android cihazlarınızdan bankacılık işlemlerinizi halledebileceğiniz bir finans uygulamasıdır.
  • Ziraat Mobil

    Ziraat Bankası mobil bankacılık uygulaması. Ziraat Mobil yükleyerek şubeye gitmeden iban öğrenme, hesap kapatma, para transferi ve diğer işlemleri yapabilirsiniz.
  • VakıfBank Mobil Bankacılık

    VakıfBank Mobil Bankacılık ile tüm bankacılık işlemlerinizi Android cihazınızdan rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yapı Kredi Mobil Bankacılık HD

    Yapı Kredi Mobil Bankacılık ile bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Akbank Mobil APK

    Akbank Mobil uygulaması ile bankacılık işlemlerini evden çıkmadan kolayca yapın.