Fighting EX Layer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Popüler dövüş oyunu mobilde!

Fighting EX Layer, PS4, PC’nin ardından mobil platforma çıkış yapan dövüş oyunu. Street Fighter EX serisi ve Fighting Layer oyunlarının geliştiricisi Arika’nın Android telefon kullanıcılarına ücretsiz olarak açtığı online övüş oyunu Fighting EX Layer, grafiklerinin yanında kaydırmaya dayalı kontrol sistemiyle dikkat çekiyor. Dövüş oyunları oynamayı seviyorsanız, bu yapıma kesinlikle göz atmalısınız.

Japon geliştirici Arika’nın oyun konsolları ve bilgisayarların ardından mobil cihazlara giren çok oyunculu dövüş oyunu Fighting EX Layer, Android platformunda ücretsiz olarak indirilmeye açıldı ve sadece 28MB boyutunda. Akıllı telefonlarda rahatça oynanabilecek şekilde tasarlanan oyunda birçok karakter yer almasına karşın Darun, Allen, Skullomania ve Blair karakterleri seçilebiliyor. Karmaşık kontroller yerine basit kaydırma hareketleri ve arenanın altında sıralanan kutucukları kullanıyorsunuz. Dövüşlerde süre sınırı yok. Güç barınız kırmızıya dönmeden rakibinizin işini bitirmeniz gerekiyor. Aksi halde komboyla işiniz bitiyor.

 

Erkan Calp

Fighting EX Layer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
402.4 MB DOSYA BOYUTU

Popüler dövüş oyunu Fighting EX Layer, PS4 ve PC'nin ardından mobil cihazlarda!

Fighting EX Layer, dövüş oyunları oynamaktan keyif alan oyuncuların favorilerinden ve artık mobil cihazlarda da oynanabiliyor. Fighting Layer ve Street Fighter EX serisinin geliştiricisi Arika, popüler dövüş oyununun grafikleri, sesleri, oynanış dinamiklerini bozmadan tüm orijinalliğiyle akıllı telefon ve tabletlere taşımış. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

2018’de PlayStation 4’ün ardından PC’ye portlanan dövüş oyunu Fighting EX Layer, nihayet mobilde! Japon geliştiricinin çoğu iPhone / iPad modelinde oynanabilir olan iki boyutlu dövüş oyununda toplamda 16 karakter olmasına rağmen Darun, Allen, Skullomania veya Blair’ı alabiliyorsunuz. Arenaya girdiğinizde dövüşçünüzü kontrol etmek, rakibinizi dövmek, kombolarla dağıtmak için basit kaydırma hareketlerini ve ekranın altındaki kutucukları kullanıyorsunuz. Oyuna başlamadan önce kontrol sisteminden bahsediliyor. Hem tablette hem de telefonda rahat, keyifli oynanış sunduğunu söyleyebilirim.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wrestling Revolution APK

    Wrestling Revolution APK, Android telefonda dövüş oyunları oynayanlar için tavsiyemizdir. Wrestling Revolution 3D APK, en çok oynanan güreş oyunları arasında.
  • UFC Mobile 2

    UFC Mobile 2 (Android) İndir: Electronic Arts'a ait, mobildeki en iyi dövüş oyunu. Üstelik ücretsiz!
  • Spider Stickman APK

    Spider Stickman APK, çöp örümcek adam karakteriyle çöp adamlarla savaştığınız bir mobil dövüş oyunu. Spider Stickman Fighting APK ile sınırsız eğlence!
  • UFB 2

    UFB 2 - Ultra Fighting Bros, Android cihazınızda arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz bir kafes dövüş oyunu.
  • Versus Fight

    Sıra tabanlı mobil dövüş oyunu
  • Ability Draft: Spell Battles

    Dünyada yaşam bitti! SpaceZ'ye gitmek için dövüşmekten başka şansınız yok.
  • MMA Manager

    Kendi spor salonunuzu kurun, dövüşçülerinizi yetiştirin.
  • Boxing Star

    Amatörden boks yıldızına... Uzun bir kariyer sizi bekliyor.