Filyasyon ve İzolasyon Takibi

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2,823 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

Filyasyon ve İzolasyon Takibi uygulamasında, Koronavirüs pozitif vakaların çevresindeki kişilerin takibi sağlanıyor.

Filyasyon ve İzolasyon Takibi uygulaması, Android cihazlar üzerinden Koronavirüs pozitif vakaların temas ettikleri kişilerin takibi sağlanıyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Filyasyon ve İzolasyon Takibi uygulaması, pozitif vakaların ailesi, arkadaşları ve temasta bulundukları kişilerin sağlığını takip etmek amacıyla kullanılıyor. Hastalığı birden fazla kişiye bulaştırma tehlikesine karşı geliştirilen uygulamada, pozitif vakalar bulunduğu konuma en yakın noktadaki filyasyon ekipleri tarafından takip edilebiliyor.

Filyasyon çalışmaları devam ederken, tehlikenin güncel durumu ve risk altındaki insanların olup olmadığı da Filyasyon ve İzolasyon Takibi uygulaması üzerinden takip edilebiliyor. Filyasyon ekiplerine özel olarak geliştirilen uygulamada, pozitif vakaların temas etmiş olabilecekleri tüm olasılıklar düşünülerek şüpheli olarak uygulamaya eklenebiliyor. Basit ve kullanışlı bir arayüz sunan Filyasyon ve İzolasyon Takibi uygulaması, filyasyon ekiplerinin işlemlerini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmelerine olanak tanıyor.

Volkan Yılmaz

Filyasyon ve İzolasyon Takibi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
431 TOPLAM İNDİRME
12.4 MB DOSYA BOYUTU

Koronavirüs pozitif hastaların, hastalığı çevresine bulaştırma riskine karşı Filyasyon ve İzolasyon Takibi uygulaması kullanılıyor.

Filyasyon ve İzolasyon Takibi uygulamasıyla, Koronavirüs pozitif vakaları filyasyon ekipleri tarafından takip edilebiliyor.

iOS işletim sistemli cihazlarda kullanılabilen Filyasyon ve İzolasyon Takibi uygulaması, Sağlık Bakanlığı tarafından filyasyon ekiplerine özel olarak geliştirilmiş. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de devam eden Koronavirüs salgınında pozitif vakaların temas çevrelerini takip altına alarak bulaşma riskinin önüne geçmeyi amaçlayan uygulamada, ekipler tüm işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

Pozitif vakaların aile bireyleri, iş arkadaşları ve temas etmiş olabilecekleri tüm insanların sağlık durumunun takip edilebildiği Filyasyon ve İzolasyon Takibi uygulamasında, filyasyon ekipleri bulundukları konuma en yakın noktadaki pozitif vakaları takibe alabiliyor. Ekiplerin işini kolaylaştıran ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla kullanılan Filyasyon ve İzolasyon Takibi uygulaması iPhone ve iPad cihazlara indirilebiliyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hamilelik Takibi

    Bebek sahibi olmak için gün sayan ebeveynler, Hamilelik Takibi uygulaması ile merak ettiklerini anında öğrenebiliyorlar.
  • Prima Kulübü

    Bebeklerin aktivite takibi için ebeveyn uygulaması.
  • AŞILA APK

    T.C. Sağlık Bakanlığı AŞILA mobil uygulamasıdır. AŞILA uygulaması ile Kovid-19 aşı takibi yapılacak. AŞILA APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • HealthifyMe

    Kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken bir kilo takibi uygulaması
  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • Runtastic Balance

    Harika bir kalori sayacı ve yemek takibi uygulaması
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.